Knuste butikkvinduer i Nørrebro, København. Foto: Brian Bergmann / SCANPIX
annonse
annonse

Vi liker å tenke på danskene som “Den standhaftige tinnsoldat”, i eventyret av H.C. Andersen. Men den forestillingen gjelder åpenbart ikke lenger i det som blir mer og mer et muslimsk Danmark. Problemene tårner seg opp med parallellsamfunn og kriminalitet i de nye befolkningsgruppene. Moskeer skyter opp som paddehatter. I 2006 var det 115 moskeer i Danmark. I dag er tallet 170.

Ingen tiltak fra myndighetenes side mot innvandringsproblemer fungerer. I sosiale medier reagerer folk med oppgitthet på mye tomt prat i Folketinget.

I et intervju i Jyllandsposten, som vakte berettiget oppsikt, erkjenner statsminister Lars Løkke-Rasmussen (V) – også kalt Merkels lille skjødehund –  at staten har tapt kontrollen med deler av landet til kriminelle innvandrere. Statsministeren er bekymret over rettsstaten, som i dag ikke kan opprettholde lov og orden, muslimske bander tar over gatene. Innrømmelsen kom i forbindelse med debatten om parallellsamfunn, som hverken Danmark eller noe annet vestlige land har maktet å gjøre noe med.

annonse

“Det er et spørgsmål om at forholde sig realistisk til sitationen. Og den er, at der er områder, hvor der allerede i dag gælder et andet regelsæt. Hvor bander står for reguleringen, og politiet ikke kan virke”, forteller Lars Løkke-Rasmussen åpenhjertig  til Jyllandsposten. 

I Ekstra Bladets nettavis sitt kommentarfelt beskriver butikkeieren “Mads P” forholdene i den beryktede bydelen Nørrebro, hans arbeidsplass. Nørrebrogade og Fredrikssundsvej er et ytterst risikabelt område å begevege seg i. Her får man følelsen av å være i Midtøsten – kebab, halal og arabiske bazarområder. Et verstingstrøk med sure smileys, rotter, søppel, svart arbeid, korrigerte utløpsdatoer, dårlig hygiene, grafitti og dop i alle varianter. 

Det er vanskelig å motta varer til butikkene fordi det er muslimske bander på gatenivå som styrer alle aktiviteter og driver inn beskyttelsespenger. Alle kjenner angst og utrygghet i sin lille butikk i dette området, forteller “Mads P”, som frykter for sitt liv hvis han står frem med riktig navn. Butikkeierne lever under konstant trussel og tør ikke melde fra til politiet av frykt for represalier.

annonse

Får ikke bandene sine beskyttelsespenger, smadrer de gjerne butikken. Gatens parlament råder uinnskrenket. Et muslimsk bandemedlem kan via en SMS få ti muslimske “brødre” til å storme butikken på fem minutter. Dagens Nørrebro likner Al Capones Chicago. Politiet takler ikke slike situasjoner. Den tidligere fine handelsgaten ligger egentlig i ruiner.

Det er flere ungdomsklubber på Nørrebro, men de styres også av muslimske bander, og slett ikke av ansatte pedagoger som kommunen stiller med. Her er åpen narkohandel i stor stil, og medlemmene er svært aggressive.

Som en kontrast til samfunnet i fritt forfall, finner vi fredelige Assistens Kierkegaard på Nørrebro, med H.C Andersens grav. Danmarks store dikter var en av den danske gullalderens hovedpersoner, og var både nasjonalist og patriot. Han ville neppe ha følt seg bekvem i dagens Danmark.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon