Illustrasjonsbilde. Foto: Shutterstock/Palidachan
annonse
annonse

Hvis du gråter for barn som blir skilt fra foreldrene sine ved USAs sørlige grense og kjøper propaganda om Trump, er du en hjertegod humanist. Gråter du for tusener av barn og unge som blir gjengvoldtatt over hele Europa og forteller sannheten om gjerningsmennene, er du en hjerteløs rasist. Tilhører du den første kategorien er du en god samfunnsborger. Tilhører du den andre, risikerer du å havne i fengsel.

Trumps nye politikk og hylekoret

Da det ble avslørt at også Obama skilte barn fra foreldrene sine ved grensen, fant man straks noe annet å skrike opp om: Barna blir internert i fangeleire! Slik var det ikke under Obama! Dette er ny politikk!

annonse

Redd Barna fremmet et slikt syn for å få folk til å gi. Unicef gjorde det samme, og skremmende mange fulgte på i pressen og ellers. Samtlige glemte å si at Trumps nye linje, som ikke var helt ny, beskytter flere barn enn noen gang. Fakta er at både Obamas og Clintons politikk, forøvrig en politikk Trump arvet, resulterte i at mange av disse barna havnet i hendene på menneskehandlere.

Det er ikke fangeleire som ligger ved grensen. Det er mottakssentre der barna får beskyttelse, mat, oppfølging og skolegang mens de venter på at foreldrenes sak behandles i rettsapparatet.

Hva har USAs sørlige grense med Europa og Norge å gjøre?

Sekstitre tusen amerikanere er blitt drept av ulovlige innvandrere siden 9/11. Ulovlige innvandrere har formet gjenger som utøver en ufattelig barbarisme i mange samfunn i USA. Trump vil ha slutt på dette ved å stenge grensen. Han vil ikke ha slutt på innvandring, men han vil ha kontroll med hvem som innvandrer. Han vil kaste ut illegale innvandrere som er voldtektsmenn, mordere og doplangere.

annonse

Manglende kontroll med hvem som innvandrer til Europa har resultert i tusenvis av døde og skadde i terrorangrep og drap. Unge jenter som voldtas (barn helt ned i 11- 12 års alder utgjør en ikke ubetydelig del av ofrene,) av gjenger med innvandrerbakgrunn, hovedsaklig fra islamske land, er så mange titusener at ingen har den fulle oversikten . Gjengvoldtekter skjer også i Norge flere ganger pr. år. Ufattelig mange voldtas i Sverige. Antall slike voldtekter bare i England, er beregnet til rundt en million til sammen.

Ingen i den politisk korrekte klasse gråter for disse barn og unge, – hverken pressen, Redd Barna, Unicef, myndigheter eller andre. Istedet skriver de så lite som mulig om hva som skjer med dem, sminker sannheten i det lille de skriver og kaster seg over enhver som forsøker å komme ofrene til unnsetning. De som gråter for barn og unge som må betale en hjerteskjærende pris for den ukontrollerte innvandringen, henges ut som høyreekstreme rasister av myndigheter, medier og NGOèr, som aldri i samme slengen glemmer å hamre inn at det er de selv som er de hjertegode humanistene.

Det går en rød tråd

Det går en rød tråd fra hatet mot Trump, til det 12 år gamle barnet som ligger i en skitten seng og blir voldtatt av voksne menn som står i kø utenfor døren. Hun får ingen massive kampanjer i pressen som stiller de ansvarlige til veggs. Hun får ingen unnskyldning, verken for den uansvarlige politikken som har ført til at hun ligger der, eller for at hun aldri ble advart mot livsfaren i hennes eget nærmiljø.

Dag ut og dag inn produserer venstresiden løgn-propaganda som skal tåkelegge konsekvensene av ukontrollert innvandring og holde eliten ved makten. De lykkes i stor grad, og det er Europas største tragedie i fredstid.

annonse

Det er på høy tid å gråte for mange flere barn enn de som bor i mottaksentere ved USAs sørlige grense.

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon