Foto: AFP PHOTO / dpa / Harald Tittel / Germany OUT
Del saken
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Søndag sjokkerte en mann publikum i Odense Zoo i Danmark ved å klatre opp på løveburet og kaste pølser ned til dyrene.

I 13.30-tiden søndag kom en mann i bar overkropp springende oppover stien som går gjennom Odense Zoo på Fyn i Danmark. Da han kom til løveinnhegningen klatret han over den. Vel inne fortsatte han med å klatre opp på buret som skilte ham fra dyrene. Da han kom til toppen begynte han å kaste pølser ned til løvene.

– Løvene ble selvfølgelig opphisset. De hoppet opp og klorte etter mannen, og kanskje så traff de ham med en klo eller to, forteller vaktsjef Lars Fredensborg ved politiet i Fyn i Danmark.

Kort etter klatrer mannen ned fra buret og over innhegningen og løp vekk samme vei som han kom. Tilskuere har beskrevet at mannen gikk i bar overkropp og hadde mange tatoveringer. Han skal ha vært ikledd en dongerishorts. Politiet har søndag kveld ikke lyktes med å finne mannen.

En snartenkt dyrevokter var i nærheten og fikk ledet løvene inn hulen deres før de rakk å smake på pølsene. Det er ukjent om pølsene var tilsatt gift eller bedøvelsesmidler.

(©NTB)

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]