Donald Trump mener det er en stor skam at EU har tillatt millioner av migranter inn i Europa. Foto: NTB scanpix.
Del saken
 • 4.7K
 •  
 •  
 •  
 •  

Donald Trump kritiserer Theresa May, London-ordfører Sadiq Kahn og EU i et eksklusivt intervju med den britiske avisen The Sun.

Kun få timer etter at President Trump stilte den tidligere norske statsministeren Jens Stoltenberg til veggs, var det Englands statsminister Theresa May sin tur til å få kritikk.

I intervjuet med The Sun sier Trump at Theresa May ødela mye for landet da hun kunne ha tjent på brexit, og påpeker at hennes myke plan for forbindelser med EU, trolig vil ødelegge enhver framtidig handelsavtale med USA.

– Hvis de gjør en slik avtale, ville det antakelig være EU vi har å gjøre med, og ikke Storbritannia, og det ville trolig ødelegge en avtale, fortalte Trump.

Slik ser forsiden til The Sun ut i dag.

 

– Å slippe inn millioner av migranter er en skam

Også EU og London-ordfører Sadiq Kahn fikk sin dose kritikk.

Trump hevdet EU ødelegger sin kultur og identitet ved å ta inn millioner av migranter til Europa.

– Jeg mener det som har skjedd i Europa, er en skam. Å tillate millioner av migranter til Europa er veldig trist. Det forandret hvordan Europa var, og hvis dere ikke handler raskt, kommer Europa aldri til å bli det det engang var, advarte Trump.

London-ordfører Sadiq Kahn har de siste dagene blitt hyllet av norske politikere som Raymond Johansen for å protestere mot Trumps London-besøk. Trump mener Kahn har gjort en elendig jobb i sin egen by og viser til alle terrorangrepene som har skjedd under hans ledelse.

– Se på all terrorismen i Europa. Se på hva som skjer i London. Jeg synes Kahn har gjort en elendig jobb.

– Jeg tror han har gjort en dårlig jobb på kriminalitet, hvis du ser alle de fryktelige tingene som skjer der, med all den kriminaliteten som blir tatt inn, sa Trump i intervjuet.

London ble rammet av fire terrorangrep i fjor, og har kommet i søkelyset i år for å ha høyere kriminalitet enn New York.

Vi trenger din hjelp. Gi en julegave til Resett i år!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 4.7K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]