Senator Rand Paul. Foto: Reuters
annonse
annonse

Den republikanske senatoren Rand Paul fortalte i et intervju med CNN i går at kritikere av Donald Trump er sinnsforvirret.

Uttalelsen kommer samme dag som Trump møtte Vladimir Putin til et møte i Helsinki. Pressen har i ettertid vært nådeløs mot Trump.

I NRK Dagsrevyen i går kveld fortalte Tove Bjørgaas om de negative reaksjonene fra de vanlige kritikerne i USA. Hennes opptreden førte til massiv kritikk der mange beskyldte henne for å drive propaganda mot Trump.

annonse

VG valgte også å fokusere på Trump-kritikken og skrev en egen sak der de ramset opp alle de negative kommentarene etter Trumps møte med Putin.

Sinnsforvirret

En av de som går knallhardt ut mot kritikerne av Donald Trump er Rand Paul. I et intervju med CNN i går kveld gikk han i strupen på CNN-anker Wolf Blitzer.

– La meg spørre deg en ting. Tror du USA ble tryggere etter møtet med Vladimir Pladimir Putin, spurte Paul.

annonse

Senatoren fortalte om viktigheten med å møte ledere som har et anstrengt forhold til USA og resten av verden.

Paul hamret også løs på de som konstant er i mot Trump uansett hva han gjør.

– Jeg tror det er veldig viktig at vi viser interesse for møter og holder freden. Jeg tror mange lider av Trump derangement syndrom (sinnsforvirret). Mange har glemt at de hjalp oss etter Boston-bombingen, og mange har glemt at vi hjalp de med å forhindre et terrorangrep i St.Petersburg fordi vi kommuniserer og gir hverandre viktig informasjon, fortalte Paul.

CNN la deretter ut intervjuet på sin egen Youtube-kanal. I kommentarfeltet får CNN-anker Wold Blitzer gjennomgå og blir beskylt for å ha vært uhøflig mot Rand Paul og for å ha avbrutt han flere ganger.

Intervjuet har også fått flere tomler ned enn tomler opp.

annonse

 

Se intervjuet i sin helhet:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon