Pery Willy Amundsen blir møtt med hat og hets etter å ha forsvart eget parti. Foto: Ntb scanpix
annonse
annonse

Per Willy Amundsen blir truet og hetset på det groveste etter å ha forsvart sitt eget parti mot Lars Gules påstand at Frp har samme tankesett som drapsmannen Anders Behring Breivik.

I går skrev Resett om Lars Gule som mener mange av topp-politikerne i Frp har samme tankesett som drapsmannen Anders Behring Brevik og at Fremskrittspartiet er det partiet på Stortinget med flest ekstreme enkeltstandpunkter og framtredende ledere med ekstreme uttalelser.

Uttalelsene til Gule gjorde at Frp-politiker Per-Willy Amundsen forsvarte sitt eget parti på Facebook og angrep Gule for å komme med spinnville uttalelser.

annonse

– Lars Gule går i dag på Facebook svært langt i å klistre terrorhandlingene til FrP. Det kommer fra en person som selv har deltatt i en terrororganisasjon og som tilsynelatende forberedte terroraksjoner mot Israel. Han ble også dømt for ulovlig besittelse av sprengstoff. Slike uttalelser er ikke bare spinnville og fornærmende, det viser hvor liten respekt venstresiden har for de av oss som mener noe annet enn dem, skrev Amundsen i går på sjuårsdagen etter terrorangrepet på Utøya.

 

– Muslimhater

På venstresiden er mange rasende på den tidligere justisministeren etter Facebook-innlegget, og Amundsen blir hetset på det groveste i lukkede grupper på Facebook og Twitter. Ord som “rasshøl”, “rasist”, “muslimhater” går igjen.

Les også: Ap-politiker vil ha “politi-knapp” på Facebook for å stoppe “høyreekstreme”.

Noen truer også Frp-politikeren med vold, mens andre ber han brenne i helvete.

annonse

 

En annen mener at Amundsen sprer muslimhets.

 

BT-kommentator Morten Myksvoll tvitrer at Amundsens facebook-kommentar er stygg.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon