Jon Wessel-Aas. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Kjendisadvokat Jon Wessel-Aas delte et meningsinnlegg fra Resett på Facebook der han ønsket debatt etter en kommentar av Helge Lurås. Det ble det bråk av.

Wessel-Aas, som tidligere har stilt opp på Resett TV, hevder at kommentarfeltet til Resett er et talerør for mye av konspirasjonsteoriene som Anders Behring Breivik hadde.

– Jeg skjønner ikke helt hvorfor Helge Lurås konkluderer med at ABB nødvendigvis må sitte å gremmes i sin celle. Hans konspirasjonsteorier og hat mot «multikulturismen» og dens «agenter», blomstrer jo, blant annet i kommentarfeltene på resett.no, skriver advokaten i det han linker til Lurås kommentar om 22. juli.

annonse

Linken til Resett ble fort et tema i kommentarfeltet til Wessel-Aas.

– Resetts andre oppslag i sakens anledning er enda et angrep på Lars Gule, «Norges første terrorist». Jeg skulle ønske flere brukte et screenshot eller Ctrl+C/Ctrl+V når de sitere Resett, i stedet for å bidra til å trekke dem opp på lista over dagens mest delte saker i sosiale medier, skrev en kvinne.

Videre i tråden kritiserte hun advokaten og oppfordret andre til å heller ta skjermbilde av Resett slik at nettavisen ikke får klikk.

– Jeg mente at hvis man går inn på Resetts sider og finner noe man mener har stor interesse for allmennheten, burde man heller sitere (med screenshot eller kopiering eller avskrift), enn å lenke til dem sånn som JWAA gjør her. Fordi man på den måten bidrar til å dra saken opp (på storyboard), skrev hun.

annonse

Det er ikke første gang noen fremlegger «løsninger» på hvordan de skal forhindre Resett fra å få klikk som bidrar til inntjening gjennom annonser. Tidligere har enkelte på venstresiden startet kampanjer hvor de tar bilde av de som annonserer på Resett, for deretter å henge de ut på sosiale medier.

Noen har til og med sendt mail til store bedrifter som får sine annonser publisert på Resett gjennom Google Ads og truer de med offentlig uthenging på twitter og Facebook om de ikke blokkerer Resett.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon