Illustrasjon: durantelallera/Shutterstock
annonse
annonse

Sosialismen er ved veis ende. Det er den frie kapitalismen også. Og kvinnelig stemmerett. Men vi skal ta en ting av gangen.

Sosialismen er ved veis ende fordi den har endt opp i ingenting. Den har endt opp i å lage en velfungerende velferdsstat, for så å torpedere sitt eget prosjekt ved å fylle på med så mange fattige at systemet måtte tryne. Hvorfor gjorde de det?

Jo, for ellers ville de ikke vært sosialistiske. Da ville de vært nasjonalistiske. Men sosialismen er ikke nasjonal. Den er internasjonal. Alle er like mye verdt.

annonse

Ergo kan vi ikke ha et fungerende system i Norge. Vi må importere alle. For alle er like mye verdt. Så da er vi tilbake til start igjen. Kanskje verre. Ja ja. Sånn gikk det.

Den frie kapitalismen er ved veis ende fordi vi ser at det eneste den bruker sine penger på er å angripe regjeringer. George Soros spekulerer valutaer i hjel. Han setter grupper opp mot hverandre. Han trekker i tråder. Sånn går det når selskaper og enkeltpersoner får mere makt enn nasjonalstatene. Da går det slik. Så dette kan ikke fortsette. Det ser alle nå. Det kommer til å bli innført en grense på hvor mye en person kan eie og kontrollere. Og så tar vi det derfra. Enkeltmennesker kan ikke eie mer enn stater.

Kvinnelig stemmerett er ved veis ende fordi vi ser at når de får lov til å herje fritt så importerer de islam. Strenge, dominante menn som vil ta fra dem stemmeretten. Dette vil de ha. Dette omfavner de. Når de får velge fritt. Og da er alt som kan sies sagt om kvinnelig stemmerett. De vil ikke ha den. Ikke egentlig.

Ha en fin dag!

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon