Illustrasjonsfoto: Shutterstock/ Irantzu Arbaizagoitia
annonse

Steinkasting fra broer, løsnede hjulbolter, bilbrenning. Danmark er under konstant angrep fra «nydansker» som åpenbart nærer et intens hat mot etniske dansker og danske myndigheter.

For et år siden mistet tyske 33-årige Nelli Gosmann livet da hun kjørte under motorveibroen på Langesøvej på Fyn. En stein på 30 kg ble kastet ned fra broen og rammet den tyske familien som var på vei hjem fra ferie. Nelli ble drept på stedet, og hennes mann Andreas ble kvestet for livet. Deres femårige sønn kom fra attentatet uten skader, men hans barndom ble knust.

Ifølge Fyens Stiftstidende hadde Rikspolitiet i 2016 hele 230 saker som handlet om steinkasting fra broer i hele landet. Det har vært 400 tilfeller av løsnede hjulbolter, og bilbrannene fortsetter med uforminsket styrke. Mediene mørkelegger ofte slike historier for ikke å bidra til fremmedfrykt. Vi ser det samme over hele Europa. Men befolkningen skal ikke utsettes for virkeligheten, den skal filtreres av politikere og media, og det som er ubehagelig skal sminkes.

annonse

Etter den forferdelige «ulykken» – riktigere sagt attentatet – ble mange migranter inspirert til å kaste steiner fra broer over motorveier. Slik konkluderer «Politiets Nationale Efterforskningscenter» som opplever en skremmende økning av slike attentater.

I Danmark er det naturlig nok mange bilister og turister som nervøst holder øye med broene de passerer på motorveiene, og de har god grunn til det. Ett år efter drapet på E20 er steinkastingen firedoblet. Og politiet står egentlig maktesløse overfor disse tilsynelatende tilfeldige angrepene. At det ligger en fiendtlig strategi bak, er ikke korrekt å ta opp som tema. «Guttestreker» er et ord som går igjen.

I nesten alle tilfeller der gjerningspersoner er identifisert har det vært ikke-vestlige migranter.

annonse

Til tross for den skremmende utviklingen i Danmark er  den kjente samfunnsdebattanten og redaktøren for «24NYT», André Rossmann ikke i tvil:  «Det blir ingen politisk forandring i Danmark etter neste folketingsvalg. Mandatfordelingen i Folketinget vil bli omtrent som den er i dag. På det økonomiske området vil de fleste velgere tradisjonelt stemme på ‘velfærdskoalitionen’ (de fire regjerende partier). Når det gjelder innvandring og integrasjon vil velgerne være fornøyd med Socialdemokratiets og Venstres retoriske rykk til høyre».

Det er altså ikke noe som tyder på et jordskjelvvalg i det kommende folketingsvalget i Danmark, 17. juni 2019.

Til tross for at de siste målingene viser at 64 prosent av danskene ønsker stans i muslimsk innvandring, stemmer 80 prosent av danske velgere allikevel for denne koalisjonen, som igjen innebærer fortsatt muslimsk innvandring. Verken statsminister Lars Løkke Rasmussen i Venstre eller Mette Fredriksen i Socialdemokratiet ønsker å provosere Berlin og EU-systemet. Landet vil derfor fortsette å lide under et status quo i mange år fremover, før reaksjonen fra folkedypet kommer.

Danskene er langsomme og prøver først ut silkehanskene. I mellomtiden våkner stadig flere opp til et «dejligt» land de ikke helt kjenner igjen.

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse