I Huddersfield, en by på størrelse med Trondheim, er tretti menn og en kvinne siktet for seksuelt misbruk av fem jenter i perioden 2005-2012. Illustrasjonsfoto: Vicky Jirayu/Shutterstock
annonse
annonse

Vi ser nok dessverre bare toppen av isberget når det gjelder alle grooming-skandalene i Storbritannia. Nå er den foreløpig største saken for retten i Huddersfield. Jenter, de fleste mellom tretten og femten år, er blitt voldtatt. Av siktelsene fremgår det at det er snakk om samarbeid og gruppevoldtekter. Et kjent mønster.

Huddersfield, som er på størrelse med Trondheim, befinner seg mellom Manchester og Leeds. Byen har en fire ganger så stor muslimsk befolkning som gjennomsnittet i England. Tallene for 2001, som nok må justeres opp, viser at det bor 12,1 prosent muslimer i byen.

Navnene på de 19 siktede som kan navngis er alle typiske muslimske navn. Og hverken, Resett, Tommy Robinson eller noen andre kan siktes for å navngi dem, da også BBC og flere andre MSM i England har gjort det samme. Hussain x 4, Ali x 2, Choli, Suhail, Arif, Sajjad, Rafiq, Answar, Riaz, Akhram, Akhtar, Fikru, Majid og Dogar. Fem heter Mohammed til fornavn. Menn mellom 29 og 37 år. Også en kvinne er siktet for å ha tilrettelagt for overgrepene.

annonse

Alvorsgraden i skandalene som rulles opp er enorme og dype. Både på individuelt og nasjonalt plan. Liv på liv blir ødelagt. Samtidig er fokuset i samfunnet ikke der det må være. Å rydde opp i dette burde være en førsteprioritet. I stedet nærmest vet man at flere og flere skandaler vil rulle opp i årene som kommer.

Og det hjelper ikke at dette skjedde mellom 2005 og 2012. Et barn på 13 år vil være voldtatt livet ut, selv om overgrepet skjedde for ti år siden. Man må anta at den forsiktige dekningen av dette i England, som igjen fører til at det ikke blir skrevet om i Norge, er av respekt for profilen på de antatte overgriperne. Søk på Huddersfield i Dagbladet og VG linker kun til fotball-laget i byen.

Når så godt som alle siktede har muslimske navn, når det er avslørt at mange av de pedofile overgriperne har tilhørt moskeer de har frekventert, når det gjentar seg, og når det gjelder ikke bare noen, men et overveiende flertall av de dømte og mistenkte for slike uhyrlige overgrep; da må man som nasjon ta grep. En ukultur er i ferd med å ødelegge England.

Men i stedet er det fokus på alle de som ikke voldtar. De må ikke stigmatiseres. Er det ikke på tide at alle moskeer stenges? Om de skal åpnes igjen får det være når islam har tatt et grundig og ugjenkallelig oppgjør med seg selv. Prognosen viser at de kanskje kan åpne moskeene igjen i år 3018. (For all del; sett de katolske prestene som har massevoldtatt barn i dype celler også. Lenge.)

annonse

For det er der, i ikke bare en, men i mange moskeer, at prosessen med å klare å tenke at det er «greit» å voldta vantro barn begynner. Muhammeds lære bedyrer at muslimer er mer verdt enn andre, at man kan ha samleie med barn, at man kan lyve for islam og at man kan krige for islam. Blant annet. Men moskeene fornekter sannheten. Eller skjuler de sannheten?

Er det ikke på tide å stå opp for det fredelige islam? Dere som er muslimer. Hvor er de ville protestene og den dype avstandstagen? Dette er ikke enkeltindivider som ikke har noe med islam å gjøre. Dette er mennesker som legitimerer for seg selv å gjøre dette, i samarbeid, ofte sammen, fordi de støtter seg på en bok fra middelalderen. Ta gjerne ut delene med visdom. Kall Gud for Allah eller hva dere vil, men stå opp mot galskapen! Før det er for sent. Gjør dere ikke det vil islam bli forbudt i flere og flere land i fremtiden. Det går ikke an å kalle noe så barbarisk, som det islam fremstår som i dag, som en religion.

Sumaya, Bushra, Rana, Noor, Adampour, Islams råd Norge. Alle dere som får taletid og kan påvirke. Stå opp og fordøm dette slik dere fordømmer alle ganger media, ifølge dere, ikke tar nok tak i faenskap begått av ikke-muslimer. Det er en grunn til at Tommy Robinson fokuserer på disse overgrepene. De blir fortiet, nesten overalt. Da må noen snakke om dem. Det betyr ikke at andre overgrep er mindre ille. For all del: Belys alt. Øk straffene for å ødelegge liv.

De siktede i Huddersfield skal for retten 5. og 6. september. Rettsaken starter dagen etter at Tommy Robinson igjen må møte i retten. Kanskje myndighetene håper å få ham vekk fra gatene før retten settes? Slik at det blir mindre fokus på virkeligheten.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon