Burkini er ikke en norsk verdi, skriver artikkelforfatteren. Illustrasjonsfoto: REUTERS/Stringer
annonse
annonse

Den siste tidens avisskriverier rundt Hanne Bjurstrøm som er satt til å sikre norske likestillingsverdier kan få en til å undre på hva vi holder på med i dette landet. Hvordan kan et norsk likestillingsombud snakke ned norsk likestilling? Hvorfor har vi ikke et organ for å beskytte norske verdier? Hvordan kan religion settes over norsk lov? At man føler seg krenket gir ingen rett.

Alt skal løses opp. Det er ingen kjerne eller substans i noe lengre i dette landet.

Hvorfor tør vi ikke i Norge si at vi er stolt over de norske verdiene? De norske verdiene fordrer likestilling mellom kjønnene. At alle skal ha samme mulighet til å lykkes uansett kjønn.

annonse

Vi har betalt skatt for at alle skal ha lik rett til skole, helsetjenester og andre offentlige goder. Det er jo derfor mange ønsker å komme til dette landet. Våre forfedre og vi har utviklet mye som er bra og som har gjort Norge til et attraktivt land å bo.

Da må vi som har bygget dette samfunnet i generasjoner få bestemme hvilke verdier vi skal ha i Norge. For de aller fleste av oss tilhører hjertet vårt der vi er født, vokst opp og har vår kultur med personer som tenker på den samme måte. Det gjelder for nordmenn i utlandet som elsker Norge. Det gjelder også for svært mange som bosetter seg i Norge at de elsker sitt eget land. Selv personer som har flyktet har lojaliteten sin der de kommer fra, og det er en viktig kjensgjerning vi må ha i bakhodet når vi snakker om de norske verdiene.

Nå har vi fått en ny situasjon hvor vi betaler skatt for mange som ikke ønsker de norske verdiene og heller ikke føler et fellesskap med oss.

annonse

Norge er et kristent land. Vi har bygget vårt land på kristne verdier.

Islam er ingen norsk verdi.

Hijab er ikke en norsk verdi.

Halalkjøtt er ingen norsk verdi.

Bønnerom og ekstra tid for bønn er ingen norsk verdi.

Burkini er ingen norsk verdi.

Stadig nye verdier og rettigheter skal innføres i toleransens navn. Av redsel for å såre, ofrer vi sunne gode norske prinsipper. Det er ingen menneskerett å ikke bli såret. Det er heller ikke å diskriminere å sette våre verdier først. Vi har vårt lovverk og våre systemer og vår kultur. Vi må ikke ofte dette.

I god gammel sosialdemokratisk ånd ble det laget mange gode kjøreregler for hvordan vi skal leve vårt liv. En av dem er å kjøre med sikkerhetsbelter som skal beskytte oss mot farer. Hvorfor lages det ikke kjøreregler for bruk av hijab på barn? Er det bra for barn som er 5 år gamle å gå med hijab som er bestemt av foreldrene? Er det et sunt norsk prinsipp? Hvorfor stiller vi ikke krav til muslimske foreldre? Krav er å vise respekt. Mangel på krav er rasisme.

annonse

Hvorfor lager vi ikke kjøreregler for Islam i Norge og gir unge muslimske barn de samme rettigheter som våre barn i forhold til å kunne velge og tenke selv? Hvorfor finansierer vi islamsk indoktrinering i Norge? God sosialistisk ånd kan ikke gjelde hele verden. Alle verdier i verden er heller ikke gode

Vi kan si nei til usunne, farlige verdier og kjempe for det de fleste av oss vil ha. På flyet lærer vi at vi må ta på oss masken selv først, før vi hjelper vårt barn. På samme måte må vi også ta vare på oss selv før vi kan hjelpe andre. om Norge blir et nytt Midtøsten, hjelper det verken oss eller de som kommer hit.

Vi må ta et kraftig opprør og kjempe for våre verdier, ellers har vi ikke lenger de verdiene som gjorde Norge til et trygt og godt sted å være.

Vi har også et ansvar for de som kommer etter oss at vi tar vare på alt som har vært bra i Norge. Feige politikerne svikter Norge og våre etterkommere.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon