Oslo 20180903. Dronning Sonja (midten) under te-selskapet for kvinner med minoritetsbakgrunn på Slottet mandag. POOL Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Integrering og multikultur var tema da dronning Sonja inviterte 15 minoritetskvinner til teselskap på Slottet.

Mandagens gjester har bakgrunn fra Eritrea, Somalia, Liberia, Pakistan, Malaysia, Iran, India, Guatemala, Syria og Afghanistan. De deltar aktivt i ulike prosjekter som fremmer integrering av kvinner.

– De fleste av dere har til felles at dere har kommet hit til Norge fra ulike steder – med forskjellig bakgrunn, med ulike utfordringer og forutsetninger. Dette gleder jeg meg til å høre mer om, sa Dronningen da hun ønsket gjestene velkommen til bords.

annonse

Fem kvinner fra Det norske hageselskaps prosjekt Grenseløse grønnsaker og urter, fem fra Mira-senteret og fem tilknyttet Den Norske Turistforenings avdeling i Drammens prosjekt for inkluderende friluftsliv, var også på plass i selskapet. Hvert av de tre prosjektene ble presentert rundt bordet.

(©NTB)

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon