USAs president Donald Trump. Foto: Rex/shutterstock
annonse
annonse

I anledning at det ble kjent at direktøren for Lolitaexpressen, Jeffrey Epstein og hans høyt rangerte våpenbror fra Hollywood, Harvey Weinstein, har latt bygge om Alctraz til fengsel for seg selv og de mange prominente vennene deres som nå begynner å fylle opp cellene, har Resett fått et eksklusivt intervju med den amerikanske presidenten. Etter hva Resett erfarer har Donald Trump funnet det riktig å gi en seriøs nyhetsformidler fra Norge førstehåndskunnskap om saken, siden Norge er det landet som har tapt mest penger på sin giverglede til korrupte Clinton Foundation.

Omvisning i det ovale kontor

Presidenten tar seg god tid og viser oss sigarboksen Bill Clinton hentet sin berømte sigar fra mens Monica Lewinsky ble gitt fri adgang til hans edle deler. – Jeg har beholdt boksen. Den kan bli verdifull. Meget verdifull, sier Donald Trump og stryker hånden over den i et øyeblikks nostalgi. Han viser oss restene av en dyr vase Hillary knuste under et av sine mange frådende raserianfall og bedyrer at han skal få den reparert. Deretter blir vi vist plass i en lys sofa i det eneste hjørnet, der det ifølge presidenten ikke er fare for å sette seg på Bills sædflekker.

annonse

Banebrytende ny reality

– Resett forstår det slik at det skal lages et realityprogram fra nye Alcatraz som verden aldri har sett maken til, men først, kan presidenten fortelle litt om hvorfor han tillot ombyggingen av Alcatraz?

– Jeg fikk et hjerteskjærende brev fra direktøren for Lolitaexpressen, Jeffrey Epstein, som sitter i et fengsel i Arizona. Han savnet sin Lolitaøy så mye at han var i ferd med å bli alvorlig syk. Jeg har et varmt hjerte, ingen har et varmere hjerte enn meg. Jeg sa at han kunne få Alcatraz, at vi kunne bygge om til noe mer passende for fanger av hans kaliber, og lovte at han skulle få selskap av sine gode venner Bill og Hillary Clinton og mange flere. Mange flere. Da Harvey Weinstein fikk høre om saken i sin fengselcelle, ville han også slutte seg til vennene sine.

Svømmebasseng og boblebad

annonse

– Kan presidenten si noe om hva ombyggingen består i og hvor mye det har kostet amerikanske skattebetalere?

– Amerikanske skattebetalere har tjent på ombyggingen allerede, og vil tjene mye mer i årene som kommer. Mye mer. Alle som vil sone på nye Alcatraz må betale en avgift for å få plass. Brian, Harvey, Bill og Hillary har betalt 100 millioner dollar hver. Vi har 100 millioner dollar i overskudd as we speak. Når folk som Peter Strzock, Lisa Paige, Andrew McCabe, Joe Biden og flere slutter seg til dem, vil vi få en stor profitt. En enorm profitt. Det er en god deal. En veldig god deal.

Presidenten åpner en skuff og sprer bilder og tegninger utover bordet.

– Fellesarealene har fått svømmebasseng, boblebad og spa. Fangenes medløpere er ansatt som voktere og skal gi massasje, pedikyr og manikyr. De er jo blitt arbeidsledige, så de er takknemlige for å få nytt engasjement. I tillegg vil jeg la fans få komme inn en gang i uken og gi spabehandling til sitt foretrukne idol. Jeg er sikker på at din kulturminister, Trine, var det ikke det hun het?, ville føle seg beæret over å få gripe tak i Bills baller. Hils henne fra meg å si at jeg gleder meg til hennes besøk. Vi kan ta en felles, grepa garderobeprat før jeg frakter henne over til Alcatraz. Alt vil bli filmet. Hun vil bli berømt over hele verden.

– E.h….. kulturministeren vår foretrekker dem litt yngre.

annonse

– Er hun i samme liga som Jeffrey og Joe? Det visste jeg ikke?

– Nei, ikke riktig så unge, men …

Presidenten vifter med hånden. – Jeg er sikker på at det snart vil komme noen unge fanger med baller hun vil like. Jeg skal ordne en celle med halm på gulvet slik at hun får følelsen av at hun er i en kornåker. Sekretæren min vil gi beskjed når alt er klart.

Ex on the cellblock

– Men over til presidentens nye reality-program. Dette vil bli større enn the Apprentice som gjorde presidenten verdenskjent?

– La meg fortelle deg min venn, Ex on the cellblock vil bli større enn noe annet televisjon har sett. Mye større. Det største i televisjonens historie. Vi vil tjene milliarder av dollar. Hvert eneste land på kloden vil dø for å få vise det, og det vil ikke bli et billig program å kjøpe. Absolutt ikke billig.

– Hva går det ut på?

– Du , min venn, skal få en sniktitt på manuset til første program. Du har hørt om Ex on the beach, ikke sant? Den første eksen som skal besøke nye Alcatraz er Monica Lewinsky.

– Monica Lewinsky? Men vil ikke hun være i livsfare under Hillarys ukontrollerte temperament? Skal Ms. Lewinsky få tilgang til Bill?

– Ta det med ro, min venn. Ms. Lewinsky vil være i følge med livvakt. Den samme som var sikkerhetsvakt her på huset under Bills presidentperiode, han som har skrevet bok.

– Mener du Gary Byrne?

– Korrekt. Han har erfaring med å håndtere Hillarys ukontrollerte hat. Han vil klare jobben. Han er en meget dyktig mann. En absolutt fantastisk mann.

Presidenten gir Resetts medarbeider boken og fortsetter:

– Harvey er spent. Han kunne tenke seg en bit av Ms. Lewinsky selv. Men først Bill. Vi har allerede gjort klar en av cellene. Bill kan låse den innenfra. Hillary må stå utenfor gitteret og se alt. Jeg har fått fløyet inn håndsydde sigarer fra Cuba. Seansen vil bli filmet med fire kameraer.

– Men hva med Hillary? Hun har ingen ekser, så vidt jeg vet?

– Det ordner seg. Vi tar inn en hemmelig beundrer. Robert de Niro, for eksempel. Han er verdens beste skuespiller. Han kan fake et intimt møte med Hillary any time. Ser du for deg Bill? Hva? Han kommer til å frike ut. Seertallene vil gå i taket. De vil gå til himmelen. Meryl Streep kan hentes inn for å trøste både Bill og Harvey, hvis det blir nødvendig.

– Hva med de to Lolita-elskerne, Jeffrey Epstein og visepresident under Bill Clinton, Joe Biden? Hvilke ekser skal sendes inn til dem?

– Min venn, nå er jeg redd jeg røper for mye, men min gode venninne, Stormy Daniels har sagt seg villig til å undergå en Lolita-makeover med brystreduksjon, tatovering av fregner, fletter og passende antrekk. Jeffrey og Joe vil gå bananas. Jeg lover.

Presidentens stabssjef bryter inn og peker på armbåndsuret sitt. Presidenten reiser seg.

– Det er tid for min årlige tale om nasjonens tilstand. Det vil bli en bra tale. Den beste en president har holdt i Amerikas historie. Takk for ditt besøk. Hils Erna og si at hun skal få sin del av inntektene av programmet til å dekke alt hun tapte til Clinton Foundation. Jeg er en anstendig mann. Ingen er mer anstendig og respektfull enn meg.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon