Illustrasjonsbilde. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Det verserer rykter på en del forum, blant annet Hegnar.no, om at det pågår en falsk innmeldingsaksjon som har til hensikt å påvirke hvilken side KrF skal støtte. Det hevdes at det er AP og SV folk som står bak de flere hundre innmeldingene i Krf de siste døgnene.

Hvorvidt dette er tilfelle eller ikke, vites ikke, men det som er sikkert er at det kan synes som om grasrota i KrF er sterkt uenig med Hareide i veivalget han har tatt. Når han nå skal møte fylkeslaget i Agder torsdag kveld, så mener 20 av 24 lokallagsledere i det snart sammenslåtte fylket at partiet ikke bør søke regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet og Senterpartiet. I fylkeslaget finnes det også stemmer som mener Hareide ikke kan fortsette som leder.

Hvis det er snakk om manipulasjon av innmeldinger i KrF, så finner nok Hareide & Co ut av dette når de holder samtaler med alle fylkes og lokallag rundt om for å sondere terrenget rundt et samarbeide med venstresiden.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon