Illustrasjonsbilde. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Det verserer rykter på en del forum, blant annet Hegnar.no, om at det pågår en falsk innmeldingsaksjon som har til hensikt å påvirke hvilken side KrF skal støtte. Det hevdes at det er AP og SV folk som står bak de flere hundre innmeldingene i Krf de siste døgnene.

Hvorvidt dette er tilfelle eller ikke, vites ikke, men det som er sikkert er at det kan synes som om grasrota i KrF er sterkt uenig med Hareide i veivalget han har tatt. Når han nå skal møte fylkeslaget i Agder torsdag kveld, så mener 20 av 24 lokallagsledere i det snart sammenslåtte fylket at partiet ikke bør søke regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet og Senterpartiet. I fylkeslaget finnes det også stemmer som mener Hareide ikke kan fortsette som leder.

Hvis det er snakk om manipulasjon av innmeldinger i KrF, så finner nok Hareide & Co ut av dette når de holder samtaler med alle fylkes og lokallag rundt om for å sondere terrenget rundt et samarbeide med venstresiden.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon