Illustrasjonsbilde. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Det verserer rykter på en del forum, blant annet Hegnar.no, om at det pågår en falsk innmeldingsaksjon som har til hensikt å påvirke hvilken side KrF skal støtte. Det hevdes at det er AP og SV folk som står bak de flere hundre innmeldingene i Krf de siste døgnene.

annonse

Hvorvidt dette er tilfelle eller ikke, vites ikke, men det som er sikkert er at det kan synes som om grasrota i KrF er sterkt uenig med Hareide i veivalget han har tatt. Når han nå skal møte fylkeslaget i Agder torsdag kveld, så mener 20 av 24 lokallagsledere i det snart sammenslåtte fylket at partiet ikke bør søke regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet og Senterpartiet. I fylkeslaget finnes det også stemmer som mener Hareide ikke kan fortsette som leder.

Hvis det er snakk om manipulasjon av innmeldinger i KrF, så finner nok Hareide & Co ut av dette når de holder samtaler med alle fylkes og lokallag rundt om for å sondere terrenget rundt et samarbeide med venstresiden.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.