Skjermbilde Facebook.
Del saken
 • 2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Den tidligere politilederen Hanne Kristin Rohde er rasende på Donald Trump og sier måten han taler på er livsfarlig. Hun hyller også TV 2-journalist Fredrik Græsvik i en ny video hun har lagt ut på Facebook.

Rohde filmet seg selv i tiraden mot USAs president Donald Trump som harselerte med Christine Blasey Ford under et valgmøte i forrige uke. Rhode er rasende og mener Trump mobbet kvinnen som kom med udokumenterte påstander om seksuelle overgrep mot høyesterettsdommer Brett Kavanaugh.

– Jeg er så forbanna. Jeg er så opprørt ned på det nederste innerste cellenivået over en amerikansk president som greier å drite ut et mulig overgrepsoffer. Vi har en mann som legitimerer og driter ut et overgrepsoffer, sier Rohde mens hun ser dypt inn i kamera og drar på ordene.

Les også: Hanne Kristin Rohde og Anne Holt til angrep på Sylvi Listhaug

Donald Trump harselerte med Fords uttalelser i forbindelse med den udokumenterte påstanden at hun ble utsatt for et overgrep av Brett Kavanaugh for 36 år siden.

Ford husket at hun drakk 1 øl på en fest, men ingenting samme kveld som det angivelige overgrepet skal ha skjedd. Dette bemerket Trump og opplyste om Fords vitnemål under folkemøtet han holdt.

 

– Adolf Hitler

På folkemøtet der Trump holdt sin tale var TV 2-reporter Fredrik Græsvik også til stede. Rohde hyller journalisten, samtidig som hun slenger ut ordene Adolf Hitler og Donald Trump i samme setning.

– Jeg synes Fredrik Græsvik (TV 2) sa det bra. Han sa han ikke lærte noe av Trump, men han lærte noe av hva en sterk taler kan få folk til å føle. Det er jo det som gjør meg redd, da er jeg ikke sint lenger, da er jeg redd. Jeg tør å si navnet Adolf Hitler, uten at jeg sammenligner Trump med Adolf Hitler, men måten han holder tale på er livsfarlig, sier Rohde med en gråtefull stemme.

Les også: Fredrik Græsvik påstår Resett lyver, men her er videobeviset som avslører TV 2-journalisten

Se videoen av Rhode her:

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]