Skjermbilde Facebook video.
annonse
annonse

Den tidligere politilederen Hanne Kristin Rohde er rasende på Donald Trump og sier måten han taler på er livsfarlig. Hun hyller også TV 2-journalist Fredrik Græsvik i en ny video hun har lagt ut på Facebook.

Rohde filmet seg selv i tiraden mot USAs president Donald Trump som harselerte med Christine Blasey Ford under et valgmøte i forrige uke. Rhode er rasende og mener Trump mobbet kvinnen som kom med udokumenterte påstander om seksuelle overgrep mot høyesterettsdommer Brett Kavanaugh.

– Jeg er så forbanna. Jeg er så opprørt ned på det nederste innerste cellenivået over en amerikansk president som greier å drite ut et mulig overgrepsoffer. Vi har en mann som legitimerer og driter ut et overgrepsoffer, sier Rohde mens hun ser dypt inn i kamera og drar på ordene.

annonse

Les også: Hanne Kristin Rohde og Anne Holt til angrep på Sylvi Listhaug

Donald Trump harselerte med Fords uttalelser i forbindelse med den udokumenterte påstanden at hun ble utsatt for et overgrep av Brett Kavanaugh for 36 år siden.

Ford husket at hun drakk 1 øl på en fest, men ingenting samme kveld som det angivelige overgrepet skal ha skjedd. Dette bemerket Trump og opplyste om Fords vitnemål under folkemøtet han holdt.

annonse

 

– Adolf Hitler

På folkemøtet der Trump holdt sin tale var TV 2-reporter Fredrik Græsvik også til stede. Rohde hyller journalisten, samtidig som hun slenger ut ordene Adolf Hitler og Donald Trump i samme setning.

– Jeg synes Fredrik Græsvik (TV 2) sa det bra. Han sa han ikke lærte noe av Trump, men han lærte noe av hva en sterk taler kan få folk til å føle. Det er jo det som gjør meg redd, da er jeg ikke sint lenger, da er jeg redd. Jeg tør å si navnet Adolf Hitler, uten at jeg sammenligner Trump med Adolf Hitler, men måten han holder tale på er livsfarlig, sier Rohde med en gråtefull stemme.

Les også: Fredrik Græsvik påstår Resett lyver, men her er videobeviset som avslører TV 2-journalisten

annonse

Se videoen av Rhode her:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon