Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse

Vi har lagt merke til en voldsom pågang i innmeldinger til KrF den siste tiden. Mange av disse er sosialister, og de er tilsynelatende godt organisert.

Det nærmer seg ekstraordinært landsmøte 2. november hvor KrF skal velge mellom høyre- og venstresiden. Dette er et avgjørende øyeblikk i norsk politisk historie og noe Resett ikke kan stille seg nøytrale til.

I går skrev jeg en leder i Resett som uttrykte forventning til en høyreside (H og FrP) i opposisjon og som kan rendyrke sine standpunkter under ny ledelse. Dette ble i stor grad positivt mottatt av kommentarfeltet.

annonse

KrF har en praksis om at hvem som helst kan melde seg inn i partiet. Fra første dag kan også disse nye medlemmene være med og stemme på og delta som delegater på det ekstraordinære landsmøtet.

Resett oppfordrer derfor våre mange tusen lesere til å melde seg inn i KrF umiddelbart i de lokallagene hvor det ennå ikke har vært ekstraordinære årsmøter. Det koster kun 325 kroner å bli medlem, og bare 100 kr om du er under 26 år. Etter at landsmøtet er over, kan dere jo melde dere ut igjen.

Bli med og bruk en historisk mulighet til å påvirke norsk politikk for mange tiår fremover.

annonse

Innmelding i KrF gjøres her.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse