Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Vi har lagt merke til en voldsom pågang i innmeldinger til KrF den siste tiden. Mange av disse er sosialister, og de er tilsynelatende godt organisert.

annonse

Det nærmer seg ekstraordinært landsmøte 2. november hvor KrF skal velge mellom høyre- og venstresiden. Dette er et avgjørende øyeblikk i norsk politisk historie og noe Resett ikke kan stille seg nøytrale til.

I går skrev jeg en leder i Resett som uttrykte forventning til en høyreside (H og FrP) i opposisjon og som kan rendyrke sine standpunkter under ny ledelse. Dette ble i stor grad positivt mottatt av kommentarfeltet.

KrF har en praksis om at hvem som helst kan melde seg inn i partiet. Fra første dag kan også disse nye medlemmene være med og stemme på og delta som delegater på det ekstraordinære landsmøtet.

Resett oppfordrer derfor våre mange tusen lesere til å melde seg inn i KrF umiddelbart i de lokallagene hvor det ennå ikke har vært ekstraordinære årsmøter. Det koster kun 325 kroner å bli medlem, og bare 100 kr om du er under 26 år. Etter at landsmøtet er over, kan dere jo melde dere ut igjen.

annonse
annonse

Bli med og bruk en historisk mulighet til å påvirke norsk politikk for mange tiår fremover.

Innmelding i KrF gjøres her.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.