Illustrasjonbilde av Stortinget. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 809
 •  
 •  
 •  
 •  

Politikerne på Stortinget er rause med felleskassa for å bevilge seg selv en stortingsgarasje til 2,4 milliarder som de ikke har bruk for, men regjeringen har ikke avsatt en krone på statsbudsjettet for å ta vare på vikingskipene på Bygdø som nå holder på å falle fra hverandre.

Vikingskipene er vår største nasjonalskatt og en sentral del av verdens kulturarv. Det ser ikke ut til å affektere kulturminister Trine Skei Grande i særlig stor grad.

Er det ren inkompetanse eller er det globalismetankegangen som slår gjennom? Er ikke norsk kulturarv lenger viktig? Er det bedre at våre nasjonale klenodier forvitrer og forsvinner i globalismen, multikulturalismen og universalismens navn?

Det er på tide å rydde opp. Vi har grådige og udugelige politikere både på høyre- og på venstresiden. Det er på tide å gjøre som i andre land. Spark udugelige politikere! Kulturminister Trine Skei Grande står langt fremme i køen.

Oppdatering 23:32: Forfatteren er gjort klar over at museene ligger under Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø. Har han derfor rettet baker for smed? I så fall er en beklagelse til Trine Skei Grande på sin plass. Alternativt, sier forfatteren, at både Solberg, Grande og Nybø får sparken.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 809
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]