Illustrasjonbilde av Stortinget. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Del saken
 • 810
 •  
 •  

Politikerne på Stortinget er rause med felleskassa for å bevilge seg selv en stortingsgarasje til 2,4 milliarder som de ikke har bruk for, men regjeringen har ikke avsatt en krone på statsbudsjettet for å ta vare på vikingskipene på Bygdø som nå holder på å falle fra hverandre.

annonse

Annonse

Vikingskipene er vår største nasjonalskatt og en sentral del av verdens kulturarv. Det ser ikke ut til å affektere kulturminister Trine Skei Grande i særlig stor grad.

Er det ren inkompetanse eller er det globalismetankegangen som slår gjennom? Er ikke norsk kulturarv lenger viktig? Er det bedre at våre nasjonale klenodier forvitrer og forsvinner i globalismen, multikulturalismen og universalismens navn?

annonse

Annonse

Det er på tide å rydde opp. Vi har grådige og udugelige politikere både på høyre- og på venstresiden. Det er på tide å gjøre som i andre land. Spark udugelige politikere! Kulturminister Trine Skei Grande står langt fremme i køen.

annonse

Annonse

Oppdatering 23:32: Forfatteren er gjort klar over at museene ligger under Forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø. Har han derfor rettet baker for smed? I så fall er en beklagelse til Trine Skei Grande på sin plass. Alternativt, sier forfatteren, at både Solberg, Grande og Nybø får sparken.


Del saken
 • 810
 •  
 •  
 •  
  810
  Shares
 • 810
 •  
 •  
annonse

Les også: