Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Del saken
 • 1.4K
 •  
 •  
 •  
 •  

Tirsdag ettermiddag var en dansk kvinne på vei inn for å handle ved en Rema 1000-butikk i Sønderborg. Dette endte med at kvinnen ble slått i ansiktet med knyttneve, etter en konfrontasjon med flere voksne menn som etter utseendet å dømme har bakgrunn fra Midtøsten. Dette rapporterer Ekstra-Bladet.

Kvinnen fikk øye på de unge mennene på vei inn til butikken, og la merke til at de hadde parkert sin bil på tvers av flere parkeringsplasser for handikappede. Da kvinnen konfronterte innvandrergjengen om dette, kvitterte de med å spytte henne i ansiktet, før en av dem også knyttet neven og slo kvinnen, også i ansiktet.

– Vi kan bekrefte at det tirsdag 15:47 ble anmeldt vold ved Rema 1000 på Nørrekobbel, sier etterforskningsleder Jens Peter Rudbeck i politiet.

Rudbeck kan opplyse om at politiet nå er i besittelse av videomateriale, hentet fra overvåkningskameraene på supermarkedet, og at de har registreringsnummeret på bilen som blokkerte parkeringsplassene for handikappede.

Mannen som slo er blitt beskrevet av offeret som ung, i alderen 20 til 25, med et utseende som indikerer bakgrunn fra Midtøsten. Han snakket dansk med aksent, ifølge offerets vitneforklaring.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.4K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]