Illustrasjonsbilde av dansk politi. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
Del saken
  • 1.4K
  •  
  •  
  •  
  •  

Tirsdag ettermiddag var en dansk kvinne på vei inn for å handle ved en Rema 1000-butikk i Sønderborg. Dette endte med at kvinnen ble slått i ansiktet med knyttneve, etter en konfrontasjon med flere voksne menn som etter utseendet å dømme har bakgrunn fra Midtøsten. Dette rapporterer Ekstra-Bladet.

Kvinnen fikk øye på de unge mennene på vei inn til butikken, og la merke til at de hadde parkert sin bil på tvers av flere parkeringsplasser for handikappede. Da kvinnen konfronterte innvandrergjengen om dette, kvitterte de med å spytte henne i ansiktet, før en av dem også knyttet neven og slo kvinnen, også i ansiktet.

– Vi kan bekrefte at det tirsdag 15:47 ble anmeldt vold ved Rema 1000 på Nørrekobbel, sier etterforskningsleder Jens Peter Rudbeck i politiet.

Rudbeck kan opplyse om at politiet nå er i besittelse av videomateriale, hentet fra overvåkningskameraene på supermarkedet, og at de har registreringsnummeret på bilen som blokkerte parkeringsplassene for handikappede.

Mannen som slo er blitt beskrevet av offeret som ung, i alderen 20 til 25, med et utseende som indikerer bakgrunn fra Midtøsten. Han snakket dansk med aksent, ifølge offerets vitneforklaring.

  • 1.4K
  •  
  •  
  •  
  •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]