PHOTO BY PENELOPE BARRITT/REX/SHUTTER
annonse
annonse

Denne uken har enda syv nye menn blitt funnet skyldig i gjengvoldtekter av unge, britiske jenter. En av de fornærmede har vitnet om at hun ble voldtatt av minst hundre menn før hun fylte 16. Hvis tallet stemmer er 93 voldtektsmenn fortsatt på frifot i hennes sak alene.

Det massive omfanget av grooming, gjengvoldtekt og tortur av unge jenter over hele Europa er ute av kontroll.

Fellesnevnerne

annonse

Ofrene er ikke-muslimske, unge jenter, ofte fra det som betegnes som sårbare familier. I England har overgriperne også angrepet jenter fra Sikh-miljøet. Muslimske jenter har aldri blitt utsatt for disse gjengene. I England er overgriperne i hovedsak pakistanere. I Holland er det flest Marokkanere som begår denne type forbrytelser. I Frankrike er det flest overgripere fra Algerie. Det er ikke etnisitet gjeng-voldtektsmennene til har felles, men religion.

Voldtekts jihad

IS bruker voldtekt og sex-slaveri som våpen. Forøvrig kjent som et effektivt våpen i all krigføring som rammer fienden på en måte som ødelegger samfunn for mange tiår. Hvorvidt IS tolker islam korrekt, eller ikke når det kommer til å ta fiendens kvinner og barn som sex-slaver, er irrelevant. Det er åpenbart at det sjokkerende høye antallet muslimske menn som gjengvoldtar og torturerer unge jenter over hele Europa, anser ikke-muslimer som sine fiender og derfor følger den samme oppskriften som IS. Det pågår en voldtekts-jihad i vår verdensdel som myndighetene og mediene fortsatt underkommuniserer og unnlater å kalle ved sitt rette navn.

Ofrene på det multireligiøse alter

annonse

Det er åpenbart for alle som vil se: Europas sårbare, unge kvinner er ofrene på det multireligiøse alteret, den venstrevridde politikkens collateral damage. Både myndighetene og de tradisjonelle mediene har siden tidlig på nitti-tallet visst at dette har pågått. De har valgt å snu ryggen til av frykt for religiøs ufred. At de ikke stoppet gjengvoldtektene i sin spede begynnelse er grunnen til at ufattelig mange tusen jenter har fått sine liv ødelagt for alltid. Sviket mot den unge, kvinnelige befolkningen i Europa er utilgivelig. Intet multikulturelt, multireligiøst fellesskap lar seg forme på slike premisser.

Brannslukking

Engelske myndigheter jobber hardt for å gi inntrykk av at de endelig tar problemet på alvor. Slik regner de med å holde befolkningen i ro og bevare den religiøse freden. Allikevel er etterforskningen av 420 menn i Rotherham til en kostnad av hundre milloner pund, bare som brannslukking å regne. Det finnes ikke ressurser til å sette inn den samme innsatsen i Leeds, Tellford, Keighly, Luton , London, Newcastle, Manchester og overalt ellers i Europa der voldtektsjihad har fått bre om seg uforstyrret.

Imens …

Imens myndigheter og tradisjonelle medier prøver å forlede befolkningen til tro at gjengvoldtektene lar seg stanse, er det ingenting som har endret seg. Overgriperne er så mange at situasjonen er den samme for den unge, kvinnelige befolkningen. Mediene setter av en forside og en enkelt artikkel om gangen til å rapportere om rettssaker mot et lite antall av det totale utvalget av gjeng-voldtekts menn, men ingen informasjon av hva som motiverer dem. Ingen informasjon om hvordan de går frem, hvilke faresignaler man skal være oppmerksom på, eller hvordan folk kan beskytte barna sine.

annonse

Sviket mot Europas unge jenter er en unnlatelsessynd som kan bli banesåret for europeisk sivilisasjon.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon