Illustrasjonsfoto: Tobias Arhelge/Shutterstock
annonse

Politiet i Freiburg i Tyskland vurderer nå at minst ti menn deltok i massevoldtekten av en 18 år gammel jente natt til 14. oktober. Saken ryster Tyskland, og debatten om kriminelle migranter har blusset opp igjen.

Resett rapporterte om den grove gjengvoldtekten i slutten av oktober. Da var det bekreftet at den unge jenta var blitt voldtatt av flere menn. Åtte menn var anholdt, hvorav syv er syrere.

Syv menn ble først mistenkt for voldtekt. Nå er det mye som tyder på at det var enda flere som var delaktige i overgrepet. Det grove overgrepet fant sted ved noen busker like bak et område der det ble arrangert en technofest. Antall mistenkte voldtektsmenn har økt fra syv til ti.

annonse

Bild rapporterer at flere av de mistenkte er kjenninger av politiet, og har begått annen kriminalitet. Den hovedmistenkte i saken, mannen som først lurte den unge jenta med seg ut fra utestedet der technofesten ble arrangert, er også mistenkt for nok en gjengvoldtekt, som skal ha blitt utført i hans eget hjem, sammen med to andre menn.

Den hovedmistenkte mannen skulle ha vært arrestert for det sistnevnte overgrepet før 10. oktober, men arrestasjonen ble ikke gjennomført.

Etterforskningen har avdekket at den 22 år gamle hovedmistenkte gav den unge jenta en ecstasy-tablett, før han lurte henne med seg ut. Jenta skal også ha fått en drink, og politiet mistenker at denne var tilsatt et bedøvelsesmiddel.

annonse

Utenfor voldtok den hovedmistenkte kvinnen i et buskas, før han gikk tilbake til utestedet og fortalte sine bekjente om den forsvarsløse kvinnene, som så ble voldtatt, av opp til ti menn, hvorav de fleste er syriske migranter.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse