Illustrasjonsfoto: Tobias Arhelge/Shutterstock

Politiet i Freiburg i Tyskland vurderer nå at minst ti menn deltok i massevoldtekten av en 18 år gammel jente natt til 14. oktober. Saken ryster Tyskland, og debatten om kriminelle migranter har blusset opp igjen.

annonse

Resett rapporterte om den grove gjengvoldtekten i slutten av oktober. Da var det bekreftet at den unge jenta var blitt voldtatt av flere menn. Åtte menn var anholdt, hvorav syv er syrere.

Syv menn ble først mistenkt for voldtekt. Nå er det mye som tyder på at det var enda flere som var delaktige i overgrepet. Det grove overgrepet fant sted ved noen busker like bak et område der det ble arrangert en technofest. Antall mistenkte voldtektsmenn har økt fra syv til ti.

Bild rapporterer at flere av de mistenkte er kjenninger av politiet, og har begått annen kriminalitet. Den hovedmistenkte i saken, mannen som først lurte den unge jenta med seg ut fra utestedet der technofesten ble arrangert, er også mistenkt for nok en gjengvoldtekt, som skal ha blitt utført i hans eget hjem, sammen med to andre menn.

Den hovedmistenkte mannen skulle ha vært arrestert for det sistnevnte overgrepet før 10. oktober, men arrestasjonen ble ikke gjennomført.

annonse
annonse

Etterforskningen har avdekket at den 22 år gamle hovedmistenkte gav den unge jenta en ecstasy-tablett, før han lurte henne med seg ut. Jenta skal også ha fått en drink, og politiet mistenker at denne var tilsatt et bedøvelsesmiddel.

Utenfor voldtok den hovedmistenkte kvinnen i et buskas, før han gikk tilbake til utestedet og fortalte sine bekjente om den forsvarsløse kvinnene, som så ble voldtatt, av opp til ti menn, hvorav de fleste er syriske migranter.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett-medlemskap finner du ved å trykke her.