Illustrasjonsbilde. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Resett foreslår noen verdige kandidater på torsdager, men dere lesere kan også komme med forslag i kommentarfeltet under denne artikkelen. På fredager legger vi ut en liste med navn basert på egne og lesernes forslag som dere kan stemme over. Avstemmingen avsluttes søndag og en vinner kåres. Vedkommende vil få tilbud om en t-skjorte i premie.

Så til denne ukas Resett-kandidater: (leserne kan foreslå andre kandidater i kommentarfeltet

1. Erik Solheim

annonse

En gammel traver i SV, han kom inn i sin tid på Stortinget ved å si at politikere tjente for mye. Vel inne flyttet han sine barn over til Stortingets barnehage, der han slapp å betale. Han var også ivrig forkjemper for innvandring, men hans egne barn ble sendt til vestkanten for å gå på skole. Som miljøvernminister så fløy han bare for 12 millioner. Som hør og bør innenfor karriere-sosialismen fikk han ordnet seg en fin FN-jobb. Men nå fikk han sparken derfra etter å ha brent av noen millioner på reiser.

2. Erik Waatland

Redaktør i bransjeavisen Medier24, han skrev på lederplass at Resett er «klikkhorer», og at journalistikk er «brobygging», men at Resett bare driver med polarisering.

3. Knut Arild Hareide

annonse

Ja hva skal vi si om han, kanskje du kan si ditt i kommentarfeltet.

4. Louise K. Dedichen

En kjønnskvotert kontreadmiral som fyrte av en bredside mot Resett fordi vi stilte spørsmål om kvotering kan bidra til å svekke Norges forsvarsevne.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon