Illustrasjonsbilde. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse

Etter hvert som det europeiske folk våkner opp og ser hvordan Vest-Europas demografisk ødelegges, hva i all verden skyldes det at våre ledende politikere ikke har samme erkjennelse? Energisk fortsetter de sine benektelser og bortforklaringer av den skjebnetunge utviklingen. Dette gjelder i hele Vest-Europa. Kun de øst-europeiske landene synes å forstå og tar konsekvensen av den utviklende katastrofen. Hva skyldes dette?

De østeuropeiske landene er langt ferskere demokratier. Derfor har de enda ikke rukket å bli lammende overdemokratiske som i Vesten. De har fortsatt tidligere elendighet i relativt ferskt minne og er derfor immune mot den fjernhet fra virkeligheten vi dessverre opplever i Vesten. Skjønt, med så enkel demografisk utvikling og fremtid vi ser for Vest-Europas del er det uforståelig at våre folkevalgte ikke ser dette. Eller har det med MOT til erkjennelse å gjøre?

Er våre norske ledere rammet av av samme konformitet og dannede lammelse som i Sverige? Dette er trolig, i det minste, noe av forklaringen. I tillegg er det trolig noen som ikke forstår eller evner å se lenger enn til neste valg og egen politiske posisjon. Så kortsiktig er det følgelig mulig å være, selv i en posisjon som valgt til det norske styrende organ. Forstå dette den som kan!

annonse

Det ene er motet(dumskapen) våre politikere har til å ødelegge standarden vi i dag nyter godt av i Europa og som skyldes tidligere generasjoners store oppofrelser. Denne politikken viser helt manglende moral eller en omvendt moral de fleste av oss ikke kjenner. Videre krever den vanvittige politikkens dumskap en tilstrekkelighet til å gå fullstendig mot sitt eget folk. Dette er en utrolig kortsiktighet som virkelig vil straffe seg når folk flest får øynene opp og selv erfarer forvandlingen av våre samfunn. Slik kan dette fortsette, helt til velgerne våger ved valgene å stemme VEKK de ansvarlige.

Slik sett er det opp til folket å sørge for at eget land overlever. Dette er åpenbart hovedproblemet.

Igjen ansvarlige politikere, hvor lenge TØR dere overse eget folk og landets langsiktige undergang? Eller: hvor lenge varer deres egen utrolige dumskap i eget skjermede miljø uten å evne og mot til å se utenfor den åpenbart fordummende intellektuelle sirkelen dere befinner dere i?

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse