Illustrasjonsfoto: Tobias Arhelge/Shutterstock
annonse

På grunn av det store antallet politibetjenter med innvandrerbakgrunn i Berlin, befinner de språklige ferdighetene til politibetjentene i den tyske hovedstaden seg i fritt fall. Dette rapporterer Deutsche Welle.

annonse

Tanja Knapp er sjef ved Berlins politiakademi. Hun fortalte mandag bystyret i Berlin at rekrutter til politiet burde droppe kursing i engelsk, etter at det har fremkommet at et vesentlig antall av dem har «fundamentale vanskeligheter» når det kommer til tyske språkferdigheter, inkludert korrekt staving, tegnsetting og tekstforfattelse.

annonse

– Selvfølgelig gir det mening å kunne snakke engelsk med hovedstadens mange turister. Men, om den påkrevde basiskunnskapen i tysk er for lav, burde fokuset være på tysk, sa Tanja Knapp til lokalpolitikerne i Tysklands hovedstad.

Ifølge Deutsche Welle er mange av de nye rekruttene til politiet av innvandrerbakgrunn, i tillegg skal nivået på rekruttenes tidligere skolegang varierer sterkt.

annonse
annonse

Resett har tidligere rapportert at lekkede lydopptak har avslørt at rekrutter til med innvandrerbakgrunn til Berlin-politiet, spesifikt av arabisk og tyrkisk opphav, har svært lav kompetanse i muntlig og skriftlig tysk, i tillegg til at politiet er blitt infiltrert av kriminelle.

I opptaket ble det også avslørt at politistudenter av innvandrerbakgrunn har truet andre, tyske politistudenter med vold, i en klasse der halvparten av studentene hadde innvandrerbakgrunn.

En instruktør ved akademiet setter i lydopptakene ord på endringene i kulturen ved politiakademiet, som har fulgt det demografiske skiftet mot flere betjenter med utenlandsk bakgrunn.

– Dette er ikke kolleger, det er fienden. Dette er fienden i våre rekker og jeg har aldri følt en sånn fiendtlighet i denne klassen, sa instruktøren.

Tidligere er det også blitt rapportert at arabiske, kriminelle gjenger har infiltrert politiet i Berlin. Politiledelsen har eksempelvis fortalt at de ved en anledning fant en politibetjent på en bar, i selskap med medlemmer av en kriminell, libanesisk gjeng som kalles Miri.

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.