Journalist og programleder i Debatten på NRK, Fredrik Solvang. Skjermdump fra Dagsnytt 18.
annonse
annonse

Mange har klaget på MSMs manglende dekning av at regjeringen om under to uker skal skrive under på den såkalte FNs globale rammeverk for legal migrasjon. Sentio gjennomførte nylig en meningsmåling på oppdrag fra Resett. Den viste at hele 85 % av befolkningen i Norge ikke hadde hørt om denne avtalen.

Nå tar Fredrik Solvang i NRK Debatten grep. I en melding til Resett skriver han:

Torsdag vier vi #nrkdebatt til det (deler av) @Regjeringen kaller en «global plattform om trygg, velordnet og regulær migrasjon». De som har etterlyst ordskifte om FNs gåtefulle migrasjonsavtale før den signeres 10. desember, er altså bønnhørt. Så skru på NRK1 torsdag kl 21.25!

annonse

Den populære og respekterte programlederen Fredrik Solvang setter altså fokus på en av de mest betente politiske temaene denne høsten. Vi kjenner ikke til deltagerne i panelet, men regner med at Solvang har god oversikt over kritikken mot FN–avtalen.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon