Statsminister Erna Solberg. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Del saken
 • 3K
 •  
 •  
 •  
 •  

Nå har du, Erna fått igjennom at arvesølvet vårt, vannkraften skal fordeles utover Europa gjennom ACER. For oss som bor her i landet antar jeg at vi vil se en formidabel økning av hva vi betaler i strøm utgifter i løpet av noen få år. Du vil etter min forståelse fordele denne goden vi er velsignet med i Norge, og som vil mangedoble seg i verdi de neste 10årene ut over Europa.

Så tråkker du nok en gang elegant over grunnloven og åpner landet vårt for alle som kan tenke seg et bedre liv, der styringen og reguleringen av dette i verste fall skjer i ett lukket rom ett sted utenfor landets grenser. Hvordan kan du gjøre dette med tanke på de enorme utgiftene, sosiale problemene og elendighetene vi ser av en allerede knelende infrastruktur?

Norge har dårlig tålt den massive befolkningsøkningen vi har sett de siste 20 årene. Vi har et helsevesen i krise der vi er langt unna land vi ønsker å sammenlikne oss med når det kommer til infeksjoner og gjeninnleggelser. Korridor pasienter og helsekøer, der vi venter i månedsvis på behandling. Psykiatrien dekker heller ikke i nærheten av behovet. Hvor mange tusen skjebner lider under dette?

Skolesektoren er i knestående der vold og trusler er blitt hverdagen fremfor læring og utvikling i flere byer/bydeler. Hvor mange liv tror du ender i elendighet grunnet dette?

Justissektoren og tilliten til politiet er på ett rekordlavt nivå når det kommer til resultater og løste straffesaker pr NOK. Det er ikke kapasitet! Man finner snart ingen hensikt i å anmelde som offer, da sjansen for at saken henlegges synes å være nær 100% med mindre det gjelder drap. Hvor mange ofre og ødelagte skjebner sitter rundt i det ganske land pga dette?

Nå ønsker du åpent og offentlig å innskrenke ytringsfriheten slik det står beskrevet i avtalen du nå ønsker og signere, der meninger som har «feil» (realistisk)? Innhold skal kunne straffes. Det verste er at man har en skremmende og tilsvarende utvikling over hele Europa der du og dine likesinnede har fått styre utviklingen. Likevel ønsker du å eskalere dette, bak folkets rygg, uten noen form for avstemning eller sondering?

Ditt styresett minner mer og mer om land vi på ingen måte ønsker å sammenlikne oss med. Jeg hadde troen på at nettopp dere skulle jobbe for mer frihet, økt sikkerhet og økt vekst. Er virkelig utviklingen i Sverige, Tyskland, England, Belgia og Frankrike noe å strebe etter? Hvor lenge har unntakstilstanden i Frankrike vart og hvorfor kom denne på plass? Hvorfor er Sverige plutselig i verdenstoppen når det kommer til voldtekter pr capita? Hvorfor hører man om titusenvis av grooming ofre, drapsrekorder og knivofre i England?

Hvorfor ønsker du tilsynelatende en tilsvarende utvikling i Norge? Er dette kun av egoistiske årsaker der det henger en internasjonal toppjobb og venter på deg i enden? I så fall er du på ingen måte verdig den posisjon du har i dag, skal man legge etikk og moral til grunn.

Du tar enkelt avgjørelsen om å forhandle om abortloven for egen vinning og makt på bekostning av individets frihet til å vurdere og velge det beste for seg og ett for noen (u)mulig liv fyllt av smerte og sykdom. Dette vurderer kvinnen best selv, hvilken kapasitet og mulighet hun og familien har til å kjempe mot Deres system og regler for bistand og støtte hvis de skal kunne ivareta barnet sitt på en hensiktsmessig måte.

Jeg beklager, men for meg synes veien du har valgt å føre oss ut i som en ikke farbar vei. Jeg er redd ditt ettermæle vil stå igjen som statsministeren som gav bort Norge og våre ressurser som ett offer for egen gavn og status på globalistenes alter.

Dette er mitt syn, fra middelklassen hvor jeg har inntrykk av at det over få år plutselig er vanlig at man daglig hører og leser om knivstikkinger, ran, voldtekter, blind vold, menneskehandel og slaveri. Det er tilsynelatende blitt legitimt å angripe demonstranter hvis de har feil synspunkter i forhold til Deres politisk korrekte syn. Dette er en utvikling enhver ansvarlig politiker ville nedkjempet og fått kontroll på med alle tilgjengelige midler. I Norge har vi midlene, men desverre ingen ansvarlige politikere som er villige og kompetente nok til å stoppe og reversere denne utviklingen.

Måtte jeg ta feil.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 3K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]