Didrik Søderling henger ut norsk kvinne på Twitter.
Del saken
 • 589
 •  
 •  
 •  
 •  

Rådgiver i Human-Etisk Forbund, Didrik Søderlind, mobber den mye omtalte Merete Hodne i et twitter-innlegg.

Hodne som er best kjent for å være frisøren som nektet å klippe håret til en kvinne med hijab, har begynt å skrive for nettstedet Alternativ Media. Der har hun skrevet en artikkel om Donald Trumps uttalelser om influensavaksinen.

Saken førte til at Søderlind tok skjermbildet av nettsiden og følte et behov for å informere sin følgere at Merete Hodne er blitt vaksine-kritiker.

– Og forresten, gjett hvem som har blitt vaksinemotstander (sjekk byline), skrev Søderlind og la ved skjermbildet.

Søderlind fikk deretter svar på engelsk der en person skrev at han stolte på forskning fremfor nyhetsartikkelen i Alternativ Media.

– Dette er ikke en “nyhetsartikkel”. Den er skrevet av en av de dummeste anti-muslim aktivistene i Norge, som nylig stod frem som en anti-vaksine aktivist også, svarte Søderlind som også la ved en advarsel om at Hodne ikke er den personen som fortjener å bli tatt i forsvar.

 

 

Dette er ikke første gang rådgiveren for Human-Etisk Forbund henger ut folk på sin godt brukte twitter-konto. Han har vist seg å være en sterk motstander av Resett, som han stemplet som «ekstreme gærninger» tidligere i år.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 589
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]