Didrik Søderling henger ut norsk kvinne på Twitter.

Rådgiver i Human-Etisk Forbund, Didrik Søderlind, mobber den mye omtalte Merete Hodne i et twitter-innlegg.

annonse

Hodne som er best kjent for å være frisøren som nektet å klippe håret til en kvinne med hijab, har begynt å skrive for nettstedet Alternativ Media. Der har hun skrevet en artikkel om Donald Trumps uttalelser om influensavaksinen.

Saken førte til at Søderlind tok skjermbildet av nettsiden og følte et behov for å informere sin følgere at Merete Hodne er blitt vaksine-kritiker.

– Og forresten, gjett hvem som har blitt vaksinemotstander (sjekk byline), skrev Søderlind og la ved skjermbildet.

Søderlind fikk deretter svar på engelsk der en person skrev at han stolte på forskning fremfor nyhetsartikkelen i Alternativ Media.

– Dette er ikke en «nyhetsartikkel». Den er skrevet av en av de dummeste anti-muslim aktivistene i Norge, som nylig stod frem som en anti-vaksine aktivist også, svarte Søderlind som også la ved en advarsel om at Hodne ikke er den personen som fortjener å bli tatt i forsvar.

 

 

Dette er ikke første gang rådgiveren for Human-Etisk Forbund henger ut folk på sin godt brukte twitter-konto. Han har vist seg å være en sterk motstander av Resett, som han stemplet som «ekstreme gærninger» tidligere i år.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.