Illustrasjonsbilde. Foto: Christofer Owe/Resett
annonse
annonse

Det har vært innholdsrik uke noe lesernes avstemning tydelig viser.

Et interessant fenomen er at selveste Eivind Trædal har blitt stemt ut, det er en overraskende observasjon. Han har til nå blitt sett på som en selvsagt favoritt til Ukens Resett-navn. Kommentarfeltet har til og med foreslått å gi Trædal karantene så andre slipper til. Men mot alle odds så røk han ut denne runden.

Det samme gjorde hans partifelle Une og Aps Hadja.

annonse

De tre som går videre er forholdsvis jevne, Erna ligger på en tredje med 22 % og førsteplassen er delt mellom Grande og Rune Berglund Steen, de fikk 30 %.

Det kom noen forslag i kommentarfeltet.

Blant annet de bak Black Box, de er foreløpig ukjente, men de kommer nok snart til å oppnå mer enn nok berømmelse til å bli gode kandidater til Ukens Resett-navn. Det kom også flere forslag om å nominere Lysglimt fra Alliansen, men noen er allerede tatt på fersken i å manipulere Resetts meningsmåling.

annonse

Det kom også forslag om Abid Raja, han passer godt i en kamp mot Grande.

De nominerte til Ukens Resett-navn er:

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Toppolitikeren som ble sykmeldt noen uker etter at han har fått kjeft av sjefen, men Abid Raja har ikke hvilken som helst sjef, han har Grande sjøl over seg. Men han ble fort frisk igjen da utskjellingen nådde førstesidene i gammelmedia. Da stilte opp på TV, der han og sjefen konkurrerte seg i mellom om å smiske med hverandre.

 

 

annonse
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Uken begynte med et sterkt innslag av Rune Berglund Steen fra Antirasistisk senter. Han var bekymret for at gjentakende voldelige angrep fra antirasister kunne gi ofrene sympati. Sammen med forrige ukes vinner Shoaib Sultan arrangerte Rune en demonstrasjon mot de som demonstrerte mot FNs migrasjonspakt. Men Rune har vært aktiv denne uken, han dukket opp igjen som et troll i en eske, der han hevdet at det er umenneskelig å internere utviste utlendinger.

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Tidligere vinner av Ukens Resett-navn Erna Solberg, hun var en tur i Sør-Afrika, der lærte hun å danse og så fikk hun hedersprisen Global World Leader. Den gjeve utmerkelsen der ender nok høyt opp på veggen, kanskje så høyt at den havner rett under T-skjorta «Ukens Resett-navn»?

 

 

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Men uken hadde enda mer å by på, en skikkelig Grande-historie. Den begynner å bli en stund siden sist Trine Skei Grande var helt ute på jordet. Denne gangen var det nok også alkohol med inn i bildet. Det er vanskelig å spå fremtiden, men vi skal ikke se bort fra at Grande kommer til å vinne Ukens Resett-navn på walkover.

 

Avstemmingen avsluttes søndag 2. desember kl. 16.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon