Foto: Christofer Owe/Resett
annonse

Forrige søndag kom vi med et lite rop om hjelp til dere lesere. Jeg var rett og slett så «direkte» at vi ba om julegaver til Resett.

annonse

Slik lød det:

annonse

Hvis denne bedriften alltid går med underskudd, er det kroken på døra. Og det er ikke slik at aksjonærene har uendelig med tålmodighet. Det koster mye å være involvert i Resett. Man får sine hus filmet og privatlivet invadert. Det påstås de mest horrible ting om oss som jobber her og om aksjonærene. Folk blir redde for å bli involvert med Resett. Og det er sikkert også hensikten til de som henger oss ut.

Jeg ber dere derfor innstendig om å gi en julegave til Resett i år. Kanskje et års «abonnement» til din kone eller mann, hadde blitt verdsatt. Eller en gave du gir til deg selv. Vi trenger all den hjelp vi kan få for å bringe en ny og realistisk nyhets- og meningsplattform til Norge. Vi har mange som ønsker oss døde og begravet. Skal dere la dem lykkes?

annonse
annonse

Responsen

Og i løpet av denne uken har det kommet inn betydelig mer enn til vanlig. Hadde alle uker vært slik, ville kostnadene vært fullt ut dekket og vel så det. Så kanskje vi ikke burde sagt noe om responsen, for vi ønsker jo ikke å få dere til å avblåse entusiasmen når det gjelder julegavene til oss. Vi har utgifter måned etter måned, og som regel en del mer enn vi får inn.

Men vi synes likevel det er riktig av oss å fortelle at det har vært et umiddelbart løft, selv om en betydelig majoritet av leserne fortsatt er «gratispassasjerer».

Men vi gir oss ikke, for det er mange dager til jul. Oppfordringen om å gi oss julegaver står ved lag helt til ribba er på bordet.

Vi har flere måter man kan tegne seg på, både engangs eller regelmessige trekk. Eller send oss en sum direkte til kontonummer 1503.94.12826.

Eller bruk Vipps 124526

Her finner du andre måter å støtte oss på.

Du kan også hjelpe oss ved å dele innlegg, snakke om Resett og anbefale oss. Tusen takk!

Google har blokkert alle annonsene på Resett.
Vi trenger din hjelp for å overleve!

kr.
Velg betalingsmetode
Personelig informasjon

Totalt bidrag: kr. 200,00 One Time

Du kan også støtte oss på Vipps nummer 124526.

Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du her.Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.