Illustrasjonsbide tatt 10. desember 2018 som viser silhuetter av innvandrere fra den internasjonale konferansen om migrasjon i den marokkanske byen Marrakech. (Foto av FETHI BELAID / AFP)
Del saken
 • 1.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

Som det første nettstedet kunne Resett 18. september informere oss om Marrakesh avtalen som ble vedtatt i dag gjennom enkel akklamasjon. Vår statssekretær Marianne Hagen var tilstede på regjeringens vegne. Hele 13 land flest europeiske var erklærte motstandere.

Det er ufattelig at vår utenriksminister Ine Eriksen Søreide først førstkommende torsdag – og slik i etterkant – skal redegjøre oss avtalens implikasjoner. Dette føyer seg inn i rekken av arrogante byråkratiske måter å lure og overstyre oss på; et høyst skuffende demokrati. Det minner oss forøvrig om Acer-avtalen tidligere i år, som hverken i forkant eller i etterkant er blitt oss skikkelig orientert. Er vi blitt et rent lydrike under vakleferdige EU?

Jeg må få sitere et av de først debattant-innleggende som fulgte på Resett:

«EØS avtalen var i 1994 bare en uskyldig handelsavtale, men nå (uten stemmerett) er ca. 75% EU medlemmer på grunn av denne EØS avtalen! Vi ser antagelig noe lignende med denne innvandrings-avtalen, den blir utvidet og utvidet slik at om noen år har vi helt fri innvandring og et totalt ødelagt land. Når det er motstand i folket bruker politikerne små skritt og tiden for å gjennomføre galskapen sin mot folkets vilje, og til slutt er vi låst fast gjennom svikefulle avtaler.»

Hvorfor, fru statsminister, slik mangel på respekt for folkedemokratiet?

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.5K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]