Illustrasjonsbide tatt 10. desember 2018 som viser silhuetter av innvandrere fra den internasjonale konferansen om migrasjon i den marokkanske byen Marrakech. (Foto av FETHI BELAID / AFP)
annonse

Som det første nettstedet kunne Resett 18. september informere oss om Marrakesh avtalen som ble vedtatt i dag gjennom enkel akklamasjon. Vår statssekretær Marianne Hagen var tilstede på regjeringens vegne. Hele 13 land flest europeiske var erklærte motstandere.

annonse

Det er ufattelig at vår utenriksminister Ine Eriksen Søreide først førstkommende torsdag – og slik i etterkant – skal redegjøre oss avtalens implikasjoner. Dette føyer seg inn i rekken av arrogante byråkratiske måter å lure og overstyre oss på; et høyst skuffende demokrati. Det minner oss forøvrig om Acer-avtalen tidligere i år, som hverken i forkant eller i etterkant er blitt oss skikkelig orientert. Er vi blitt et rent lydrike under vakleferdige EU?

annonse
Reklame fra Resett butikken

Jeg må få sitere et av de først debattant-innleggende som fulgte på Resett:

«EØS avtalen var i 1994 bare en uskyldig handelsavtale, men nå (uten stemmerett) er ca. 75% EU medlemmer på grunn av denne EØS avtalen! Vi ser antagelig noe lignende med denne innvandrings-avtalen, den blir utvidet og utvidet slik at om noen år har vi helt fri innvandring og et totalt ødelagt land. Når det er motstand i folket bruker politikerne små skritt og tiden for å gjennomføre galskapen sin mot folkets vilje, og til slutt er vi låst fast gjennom svikefulle avtaler.»

Hvorfor, fru statsminister, slik mangel på respekt for folkedemokratiet?

annonse
annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.