Statsminister Solberg blir kraftig kritisert. Foto: NTB scanpix.
annonse

Erna Solberg tar et oppgjør med egne følgere på Facebook og skriver i et nytt innlegg at hun stenger muligheten for kommentering på hennes facebook-side fordi det kommer inn rasistiske og sjikanerende kommentarer.

annonse

– I utgangspunktet skal det være høy terskel for å fjerne ytringer, men jeg kan ikke tillate trusler og sjikane mot andre mennesker. Jeg kommer derfor til å midlertidig stenge gjesteveggen. Kommentarfeltet vil fortsatt være åpent for dine tilbakemeldinger. Men jeg oppfordrer alle til å holde seg til de sakene som diskuteres på de ulike postene. Jeg tar gjerne imot kritiske innspill, men allminnelig folkeskikk forventes. All form for rasisme og grove krenkelser blir slettet, skriver hun i en ny kommentar.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Statsministeren har havnet under voldsom kritikk etter at hun åpnet for at Norge blir medlem i den svært kontroversielle migrasjonsavtalen til FN.

I forrige uke ble hun bombardert med kritikk på Facebook da hun prøvde å forklare hvorfor hun ønsker å slutte seg til avtalen. I kommentarfeltet ble hun blant annet kalt en forræder.

annonse
annonse

At hun nå stenger gjesteveggen for kommentarer fordi det angivelig skal ha kommet rasistiske innlegg faller ikke i god jord hos de som følger henne.

– Jeg titter innom kommentarene på siden din til stadighet. Ser lite til trusler, rasisme og grove krenkelser. Men jeg ser kommentarer fra veldig mange vanlige mennesker som mener at du overkjører folkets interesse. Er ikke det litt å tenke på, spør en person.

Det er til nå kommet over 600 kommentarer på Solbergs innlegg og de fleste raser mot statsministeren.

annonse
Reklame

– Jeg har nå kikket på en del kommentarer under her og kan ikke se en eneste trussel , ei heller noe som kan oppfattes som rasistisk. Lurer på om ikke du skulle komme deg ned på landjorda og høre på folket, skrives det.

Her er andre reaksjoner:

 

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.