Illustrasjonsbilde. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
annonse
annonse

Russland lekte seg til 32-21 over Danmark og er som første lag klar for semifinalen i håndball-EM.

Russland ledet 14-9 til pause og var like overlegen i 2. omgang. Dansk tap betyr at de ikke lenger har muligheten til å nå semifinalen i mesterskapet i Frankrike. Mot Russland var de totalt sjanseløse, og det var klasseforskjell på lagene.

Russlands keeper Anna Sedojkina hadde en redningsprosent på 41 og ble kåret til kampens beste spiller. Den prisen kunne like gjerne ha blitt tildelt Anna Vjakhireva. Hun skjøt ni skudd, scoret på alle og ble kampens toppscorer.

annonse

Russland er en klar gullkandidat i mesterskapet.

Senere mandag kveld tapte Serbia 27-28 mot Montenegro etter å ha ledet 15-12 til pause. Resultatet betyr at Serbia ikke lenger har noen mulighet til semifinale. Montenegro har fortsatt en liten sjanse til semifinaleplass, og det samme har faktisk Sverige om alt går deres vei. men til er nødt til å slå Russland onsdag, og det blir ingen enkel oppgave,

Serbias venstrehendte høyrekant Katarina Slezak Krpez scoret 12 mål og er EMs toppscorer så langt.

(©NTB)

annonse

[email protected]

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon