Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse

Resett hadde nylig et innlegg om Finn H Andreassen, med denne overskriften «Tidligere NRK-topp usikker på om NRK gir et riktig nyhetsbilde: – Hoderystende».

annonse

Selv er jeg ikke usikker i det hele tatt; vi er mange som er helt sikre. Derfor sier jeg «endelig» og takk til Andreassen, som statskringkaster er NRK råere enn råest som en ropert for sosialistene. Vi må betale for desinformasjon og vår egen indoktrinering. Sjefen selv, en tidligere SV-politiker tar seg sågar betalt 3 millioner i året.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Ja, slipp slike karer til makten og de blir de råeste av dem alle. Bare tenk på den innbilske Erik Solheim (SV) som nylig ble kastet ut av selveste korrupte FN for sin grenseløse griskhet og frekkhet, for å si det enkelt. I tillegg var han også ubrukelig, men det er nok en annen sak.

NRK er udemokratisk og rådyrt, med sine altfor mange og stort sett desinformerende medarbeidere, de tør knapt annet.

Men Erna Solberg, er du borgerlig eller sosialistisk?

annonse
annonse

Vi begynner å lure på om du med vitende vilje lar tingene skure. De som tidligere omtalte deg som «jern-Erna» har tatt skammelig feil, de burde heller omdøpe deg til «gummi-Erna». Hadde du vært mann ville du straks blitt «gummi-Tarzan».

Jeg har ingenting imot deg personlig, men på den internasjonale arenaen dummer du Norge nærmest ut, og på den hjemlige bane kjenner vi deg ikke igjen. Som Torbjørn Jagland, vår tidligere statsminister og «utskremte» EU-representant sa det: «Jeg setter foten ned – og står på den». Kløktige greier.

Dette er hverken for å fornærme deg eller å være stygg, men vi mange forventer at du nå faktisk delvis kopierer Jagland. Stå eller fall på direkte snakk og politisk ærlighet. Det bedre at Jonas Gahr Støre overtar og får skylden for all denne galskapen med EU og FN.

annonse
Reklame

Der må da finnes grenser for unasjonal konformitet. Hva sier dine strateger om veien vi vandrer hånd i hånd med EU og Juncker-byråkratene? Hverken Angela Merkel eller Emmanuel Marcon greier lenger å styre kjernen i EU, Tyskland og Frankrike. De andre medlemslandene er mer eller mindre motstrebende. Men ikke-medlemmet Norge er den lydigste «gutten».

Skal ikke en regjering uansett farge å føre utenrikspolitikk som er til det beste for landet?

Det er vel det minste vi bør kunne forlange av et demokrati. Hvis ikke forblir landet fortsatt både forblindet og et lett bytte for SV-erne, innen NRK og ellers.

Avvis KrF-fariseere og andre fordelsfolk, kast dem ut av tempelet for å si det, upopulært bibelsk.

Jeg greier ikke å holde «pusten» lenger, hvilket dette Pauli-innlegget gir uttrykk for.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.