Dan Odfjell
Samfunnsdebattant
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Del saken
 • 1.2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Resett hadde nylig et innlegg om Finn H Andreassen, med denne overskriften «Tidligere NRK-topp usikker på om NRK gir et riktig nyhetsbilde: – Hoderystende».

Selv er jeg ikke usikker i det hele tatt; vi er mange som er helt sikre. Derfor sier jeg «endelig» og takk til Andreassen, som statskringkaster er NRK råere enn råest som en ropert for sosialistene. Vi må betale for desinformasjon og vår egen indoktrinering. Sjefen selv, en tidligere SV-politiker tar seg sågar betalt 3 millioner i året.

Ja, slipp slike karer til makten og de blir de råeste av dem alle. Bare tenk på den innbilske Erik Solheim (SV) som nylig ble kastet ut av selveste korrupte FN for sin grenseløse griskhet og frekkhet, for å si det enkelt. I tillegg var han også ubrukelig, men det er nok en annen sak.

NRK er udemokratisk og rådyrt, med sine altfor mange og stort sett desinformerende medarbeidere, de tør knapt annet.

Men Erna Solberg, er du borgerlig eller sosialistisk?

Vi begynner å lure på om du med vitende vilje lar tingene skure. De som tidligere omtalte deg som «jern-Erna» har tatt skammelig feil, de burde heller omdøpe deg til «gummi-Erna». Hadde du vært mann ville du straks blitt «gummi-Tarzan».

Jeg har ingenting imot deg personlig, men på den internasjonale arenaen dummer du Norge nærmest ut, og på den hjemlige bane kjenner vi deg ikke igjen. Som Torbjørn Jagland, vår tidligere statsminister og «utskremte» EU-representant sa det: «Jeg setter foten ned – og står på den». Kløktige greier.

Dette er hverken for å fornærme deg eller å være stygg, men vi mange forventer at du nå faktisk delvis kopierer Jagland. Stå eller fall på direkte snakk og politisk ærlighet. Det bedre at Jonas Gahr Støre overtar og får skylden for all denne galskapen med EU og FN.

Der må da finnes grenser for unasjonal konformitet. Hva sier dine strateger om veien vi vandrer hånd i hånd med EU og Juncker-byråkratene? Hverken Angela Merkel eller Emmanuel Marcon greier lenger å styre kjernen i EU, Tyskland og Frankrike. De andre medlemslandene er mer eller mindre motstrebende. Men ikke-medlemmet Norge er den lydigste «gutten».

Skal ikke en regjering uansett farge å føre utenrikspolitikk som er til det beste for landet?

Det er vel det minste vi bør kunne forlange av et demokrati. Hvis ikke forblir landet fortsatt både forblindet og et lett bytte for SV-erne, innen NRK og ellers.

Avvis KrF-fariseere og andre fordelsfolk, kast dem ut av tempelet for å si det, upopulært bibelsk.

Jeg greier ikke å holde «pusten» lenger, hvilket dette Pauli-innlegget gir uttrykk for.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.2K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]