Illustrasjonsfoto: REUTERS/Suhaib Salem
annonse
annonse

Etter at jeg skrev kronikken om «Jorda går rundt sola og profeten Muhammad er pedofil» har det kommet en del svar av typen «dette er ikke pedofili fordi Aisha samtykket».

Jeg vet ikke om de som snakker om samtykke på denne måten vet at samtykke kun er juridisk riktig når begge to er voksne. Hvordan kan de snakke om samtykke når en partner er et barn på 6-7 år og den andre er en voksen og mektig mann på 53 år?

Et barn vet ikke om seksuelle overgrep, de tror dette er vanlig, alle gjør sånn. Og da Aisha lekte med kjønnsorganene til Muhammed var hun var 6-7 år kalte hun «profetens hellige pikk» for dukke: «Muhammed, dukka blir hard».

annonse

Hvis vi skal snakke om samtykke i seksuelle overgrep mot barn betyr det at alle voldtektssaker må legges bort, fordi det sjelden brukes fysisk vold i overgrep mot barn.

Samme muslimske lærd, Basim Gozlan, som «elsker profeten så høyt og sier profeten er hans forbilde», bruker samme metoden som sin profet når han til NRK P2s Verdibørsen sier at Aisha ikke var 6 år men eldre, mye eldre. Den islamske læreren som elsker profeten og leder en av Oslo største moskeer, sier ikke nøyaktig hvor gammel Aisha da «profeten begynte å leke med henne» og sier ikke hvilke muslimske kilder han henviser til.

Alle muslimske kilder som Al Tabari, Zarrinkoob, Ali Dashti, og hadithene som ble samlet (over 70000) av Sahil Muslim og al-Bukhari presiserer at Muhammad forlovet seg med Aisha da hun var 6 år og Muhammad var 53 år . Og han giftet seg med henne da hun var ni år. Det er mange fortellinger om Aisha siden hun var «profetens» favoritt. Muhammad kalte henne «Homeira» som betyr rødhåret og hadde henne med seg til og med når han dro i krig. Muhammad tilga Aisha da hun forsvant med en tjenestegutt og kom tilbake neste dag. Muhammad motsto alle som var imot Aisha og kom med åpenbaringer om at Aisha var uskyldig. Hvis noen snakket om det som skjedde og mistenkte Aisha, ble de drept.

annonse

Samme islamske historikere og lærde presiserer også at da Muhammad døde var Aisha bare 16 år.

En annen skammelig løgn som denne muslimske lærde kom med i sitt intervju var det at alle muslimer uansett sjia eller sunni har veldig høy respekt for Aisha. Dette er også bedrag fordi sjiamuslimer liker ikke Aisha, fordi hun allierte seg med de som var mot Ali som kalif og til og med ledet en krig mot Ali.

I Iran er Aisha et banneord. Hvis man blir sint på en jente, sier man du er Aisha. Det er forbausende hvor langt de muslimske lærde kan gå for å lure folk for å redde «profeten» Muhammeds navn. De bruker samme metoder som deres profet overfor jøder som bodde i Medina: først allierte han seg med dem og skrev fredskontrakt, så lurte dem og utryddet hver jødiske stamme med bedrageri.

Men løgn (Taqiya) er akseptert i islam så lenge islam tjener på det, selv i koranen står det «Du kan ikke bedra Gud fordi Gud er største bedrager». For de 33.000 jenter under 16 år som blir giftet bort i verden hver eneste dag kommer jeg til å skrive om at Muhammed var pedofil. Fordi han er grunnen til at millioner av jentebarn blir voldtatt og lider hver eneste dag.  Slik har det vært i 1400 år. I koranen står det ingenting om aldersgrense for når jenter skal gifte seg.

Men de som elsker profeten og ser på profeten som forbilde, er med å bidra til at tradisjonen med barnebruder fortsetter i dag.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon