Skjermdump
annonse
annonse

1. Målet helliger middelet. Vis ingen nåde når du først har sporet opp rasisme. Lytt for all del ikke til motsigelser.

2. Det er du som er den gode i enhver diskusjon. Enhver som opponerer mot deg er en ondsinnet rasist, og skal bekjempes.

3. Ikke la deg villede av forsøk på å nyansere sine meninger fra rasistenes side. Ser du f. eks ordene islam og terror i et og samme innlegg er det åpenbart stigmatisering og rasisme.

annonse

4. Når du først har sporet opp rasisme, gi deg aldri i en diskusjon. Når en rasist forsøker å forklare seg, er det ytterligere et bevis for at det dreier seg om en rasist. Jo sterkere protester, jo sterkere bevis på at det dreier seg om rasisme. Akkurat som når heksene fløyt. Det beviste at de var skyldige og måtte brennes.

Les også: Antirasistisk senter konstruerer rasisme for å overleve

5. Om et innlegg du mener er rasistisk, har fått rasistiske kommentarer i kommentarfeltet, er det et soleklart bevis på at også innlegget er rasistisk. OBS! Dette gjelder selvsagt ikke i MSM-mediene, kun i rasist-avisene som f eks Resett. I MSM-mediene er det ingen sammenheng mellom artiklene og kommentarene.

6. Når du har funnet grunn til å stemple et innlegg som rasistisk, følg opp med påstander om at forfatterens hensikt må være å skape hat. Og igjen: Protesterer artikkelforfatteren, er det det beste beviset for at du har rett. Ta ingen hensyn, men kjør på med nye anklager. Du kjenner selvsagt rasistens intensjoner bedre enn han selv. Alle forsøk fra vedkommende på å forklare, er kun falske bortforklaringer som beviser at han er rasistisk!

annonse

7. Dersom du begynner å forstå at en rasist kun beskriver virkeligheten, nekt for enhver pris for at virkeligheten faktisk er som den er. Det er vi antirasister som skal eie definisjonsretten.

8. Dersom en rasist ikke øyeblikkelig kan vise til dokumentasjon for sine synspunkter, avviser du alt han/hun påstår som ren rasisme. Så lenge ikke dokumentasjonen foreligger, er du på trygg grunn og kan trygt snakke mot bedre vitende.

Les også: Antirasistisk Senter går til angrep på ytringsfriheten

9. Jo flere mennesker du kan klare å stemple som rasister i det offentlige ordskiftet, jo bedre er det. Vi som er de gode antirasistene trenger alle de fiendene vi kan finne.

10. Du tilhører de gode, og alle som motsier deg er onde og skadelige for samfunnet. Ditt mål bør alltid være å lete etter rasisme, selv der den ikke finnes. Les alltid med maksimal vrangvilje og tolk alltid alt i verste mening. Kun på den måten kan vi vinne frem.

annonse

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon