Oslo 20171122. Finanspolitisk talsmann for Frp Helge André Njåstad. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse

Frp ble i sin tid stiftet som Anders Langes parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep (ALP). Men skal det bli virkelighet, må de offentlige kostnadene ned. Og det innebærer måtehold på alle felt.

annonse

Ledende politikere i partiet har den senere tid avslørt seg som nokså spandable med offentlige midler til eget bruk. Mazyar Keshvari har direkte svindlet, og like etter fikk vi høre om høyt forbruk i stortingsgruppen. Nå sist er det medlem av finanskomiteen Helge André Njåstad som vel kunne lagt sine møter på noe rimeligere vis.

annonse
Reklame fra Resett butikken

Det er ikke til å komne bort fra at det er en viss cowboy-mentalitet i Frp. Det er glade gutter og jenter, ofte fra «enkle kår», og som liker fest og moro.

Men med tilgang til «nye muligheter og litt rikdom»,  bør de også huske at statens penger kommer fra skatt, som partiet i sin tid ble stiftet for å kutte.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.