Oslo 20171122. Finanspolitisk talsmann for Frp Helge André Njåstad. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Frp ble i sin tid stiftet som Anders Langes parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep (ALP). Men skal det bli virkelighet, må de offentlige kostnadene ned. Og det innebærer måtehold på alle felt.

Ledende politikere i partiet har den senere tid avslørt seg som nokså spandable med offentlige midler til eget bruk. Mazyar Keshvari har direkte svindlet, og like etter fikk vi høre om høyt forbruk i stortingsgruppen. Nå sist er det medlem av finanskomiteen Helge André Njåstad som vel kunne lagt sine møter på noe rimeligere vis.

Det er ikke til å komne bort fra at det er en viss cowboy-mentalitet i Frp. Det er glade gutter og jenter, ofte fra «enkle kår», og som liker fest og moro.

annonse

Men med tilgang til «nye muligheter og litt rikdom»,  bør de også huske at statens penger kommer fra skatt, som partiet i sin tid ble stiftet for å kutte.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon