Helge Lurås
Redaktør
Oslo 20171122. Finanspolitisk talsmann for Frp Helge André Njåstad. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Del saken
 • 666
 •  
 •  
 •  
 •  

Frp ble i sin tid stiftet som Anders Langes parti til sterk nedsettelse av skatter, avgifter og offentlige inngrep (ALP). Men skal det bli virkelighet, må de offentlige kostnadene ned. Og det innebærer måtehold på alle felt.

Ledende politikere i partiet har den senere tid avslørt seg som nokså spandable med offentlige midler til eget bruk. Mazyar Keshvari har direkte svindlet, og like etter fikk vi høre om høyt forbruk i stortingsgruppen. Nå sist er det medlem av finanskomiteen Helge André Njåstad som vel kunne lagt sine møter på noe rimeligere vis.

Det er ikke til å komne bort fra at det er en viss cowboy-mentalitet i Frp. Det er glade gutter og jenter, ofte fra «enkle kår», og som liker fest og moro.

Men med tilgang til «nye muligheter og litt rikdom»,  bør de også huske at statens penger kommer fra skatt, som partiet i sin tid ble stiftet for å kutte.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr

Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 666
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]