Harald Klungtveit liker ikke at Resett skriver om Sumaya Jirde Ali. Her er han avbildet i et intervju på NRK Dagsnytt 18. Skjermbilde NRK.
annonse
annonse

Tidligere journalist i Dagbladet og redaktør i nettstedet Filter nyheter, Harald S. Klungtveit, går til angrep på Resett for å skrive om Sumaya Jirde Ali.

Resett har hatt gode tall den siste uken som har ført til mange delinger på sosiale medier. På Storyboard har avisen hatt flere delinger på sine saker enn det mange av de største avisene i Norge.

– Resett fjerde mest delte, likte og kommenterte nettsted i Norge i dag. Vi har også god trafikk. Det kan virke som besvergelsene fra de liberale og venstresiden ikke fungerer så veldig bra, skrev Resetts nye redaksjonssjef Lars Akerhaug på Twitter og la ved de gode tallene.

annonse

Men til tross for de imponerende delingstallene var ikke alle like fornøyde. Redaktør for nettstedet Filter nyheter Harald Klungtveit klarte ikke besinne seg da han konfronterte Akerhaug på Twitter.

– Jeg ser dere har satt i gang drevet mot Sumaya Jirde Ali igjen. Fy faen. Er du stolt, spurte Klungtveit og henviste til Resetts sak der avisen gjenga sitater som Jirde Ali skal ha sagt i et intervju med VG.

– Vi dekker naturligvis debatten om Amundsens utspill. Er det overraskende, svarte Akerhaug.

annonse

Klungtveit har de siste dagene drevet kamp på sosiale medier på Resett. Han har også blitt intervjuet av nettstedet Medier 24 der han har kalt avisen en «rennestein».

– Det finnes andre ytre-høyre nettsteder i Norge der det finnes nyanser, men det finnes ingen positiv effekt av Resett.

– Man kan ikke profesjonalisere en rennestein, skal redaktøren i Filter Nyheter ha sagt i intervjuet.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon