Oslo 20190118. Politiets sikkerhetstjeneste (PST) etterforsker knivangrepet mot en kvinne på Kiwi Fredensborg i Møllergata i Oslo torsdag som et mulig terrorangrep. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
Del saken
 • 2.8K
 •  
 •  
 •  
 •  

Idag anklager jeg:
Alle de som er for et grenseløst samfunn.
Alle som er for EØS med Schengen.
Alle politiske partier i Norge.
Alle de som er for et samfunn uten grenseovervåking.

Å kalle det fobi er et hån mot islamismens ofre.
Selv PST sier de fryktet denne dagen ville komme.
De fryktet!
De fryktet lenge sa de!
Dagen kom tror de nå.

Han kom dagen før over Sverige
Han er russer, men islamist.
Han ville drepe så mange som mulig.
Han kom over en grense som aldri overvåkes.
Han kom tilfeldig til min nærbutikk.

Han var der jeg var dagen før.
Jeg tenker aldri på hvem som står bak meg.
I køen.
Tenker du på det?
Nå tenker jeg på hvem som står bak meg.

Jeg ringte mine barn for å advare.
Vær på vakt i vår butikk.
For i går ble en ung jente knivstukket der dere handler.
I køen jeg sto i og tenkte på om jeg hadde glemt noe.
Dagen før!

I dag anklager jeg:
Alle som kaller varslere for islamofobe.
Dette er ikke fobi.
Dette er islamfrykt
Og alle bør skaffe seg det.

For heretter når du går til din nærbutikk
I et grenseløst samfunn.
Der politikere ikke bryr seg.
Så er du alene med din frykt.
Islamfrykt er ordet!

Det kunne vært meg dagen før.
Han kom dagen etter istedet.
Og nye vil komme.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 2.8K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]