Lahore, Pakistan. Pixabay/hswajid
annonse
annonse

Lara Hall, en 30 år gammel kvinne fra Australia, ble sjarmert online av en pakistansk mann som lovet henne kjærlighet og et liv i luksus. Hun lot seg overtale til å besøke Sajjad i Lahore med forventning om et fantastisk liv. Men i stedet fikk hun oppleve et rent mareritt, skriver Daily Mail.

Lara fikk kontakt med Sajjad via sosiale medier, og han fremstilte seg som en rik og suksessfull advokat med fem hus. Samtidig hadde Lara sine egne problemer, hun hadde opplevd en vanskelig barndom og slet med tvangstanker.

– Sajjad kom inn i mitt liv på rett tidspunkt. Jeg var svært sårbar akkurat da (…) mitt liv i Sydney var bare dritt på det tidspunktet.

annonse

23. april 2018 tok Lara flyet til Lahore med forventning om et liv i rikdom og velstand. Resultatet ble noe helt annet.

I flere måneder ble hun holdt innesperret som sexslave. Hun ble voldtatt daglig av Sajjad, og ble også forsøkt voldtatt av Sajjads bror. Hun ble sultet og nektet grunnleggende hygiene. Hun ble også forsøkt tvunget til å konvertere til islam og gifte seg med Sajjad.

På et tidspunkt klarte Lara å komme i kontakt med det australske konsulatet, men hun ble bare bedt om å komme seg i sikkerhet selv. Men hun var redd for å kontakte pakistansk politi, siden hun hadde vært holdt fanget lenger en 30 dager og hennes visa var utløpt.

annonse

Til slutt fikk hun hjelp til å rømme av en pakistaner som benevnes som Dr Rafiq. Hans motivasjon var delvis å bevise at ikke alle pakistanere var som Sajjad.

Men Dr Rafiq, som fikk et positivt inntrykk av Lara, var også kritisk:

– Det skuffer meg og gjør meg en smule sint at hun reiste til et fremmed land for å leve med en fremmed hun kun hadde møtt via internett. Våre unge må lære at internett ikke er et trygt sted, og ikke tro på alle fantasiene vi blir presentert der.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon