Sylvi Listhaug kritiserer onde Tusvik etter komikerens grove påstander. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

Sigrid Bonde Tusvik får massiv kritikk etter at hun la skylden på Sylvi Listhaug for drapstrusler hun har mottatt.

Bakgrunnen for saken er drapstruslene som komikeren mottok sist uke, og som hun har lest opp i den nyeste utgaven av hennes og Lisa Tønnes podkast.

Komikerduoen legger ikke skjul på at hetsen og drapstrusselen kom etter at Listhaug hadde publisert et kritisk innlegg mot Sigrid Bonde Tusvik.

annonse

– Hva slags menneske er hun. Hun vet jo at folk blir drapstruet når hun skriver det hun gjør. Hun går etter deg bevisst og ønsker deg alt vondt. Hun er virkelig djevelens kvinne. Jeg blir så sint på henne, skal Tusvik ha sagt i Podcasten.

I et nytt innlegg på Facebook adresserer Listhaug påstandene fra Bonde Tusvik.

– Jeg tar fullstendig avstand fra hets og drapstrusler. Når regjeringens politikk sammenliknes med en TV-serie hvor kvinner voldtas og tvinges til å være fødemaskiner, må jeg reagere. Tønnes bidrag til den offentlige samtalen er å kalle meg for «djevelens kvinne», kanskje på tide å seg i speilet, spør hun.

De angivelige drapstruslene mot Tusvik skal ha kommet etter at hun protesterte utenfor Stortinget i kampen for å opprettholde retten til å ta liv av tvillingfoster.

annonse

– Gjengvoldta og sett en kule i panna på Listhaug

På Facebook er folk oppgitte over Tusviks uttalelser.

– Sigrid Bonde Tusvik har fullt ut ansvar for sine egne handlinger. Det å dytte ansvaret over på andre er ikke annet enn patetisk og ansvarsløst. Hun har greid å hisse på seg folk uten hjelp ifra Listhaug, raser en kvinne.

– Nå må hu virkelig gi seg, legger skylden over på andre når det er dem selv som oppfordrer til drap på friske tvillinger, skriver en annen.

Sylvi Listhaug har selv opplevd å bli drapstruet ved flere anledninger. I fjor kom det trusler mot henne da en person skrev på Facebook at han ønsket at fremmedkrigere skulle gjengvoldta og drepe FrP-politikeren.

annonse

– På tide at en fremmedkriger setter en kule i panna på den onde, kristne fitta der. Håper hun blir gjengvoldtatt så inn i helvete, skrev en Facebook-bruker i kommentarfeltet til Listhaug.

Det var kun Resett som omtalte drapstrusselen.

Her er andre reaksjoner Bonde Tusvik har fått etter å ha lagt skylden på Sylvi Listhaug:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon