Illustrasjonsbilde. Foto: Resett
Del saken
 • 4.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Vi forsøker å holde dere oppdatert på hvordan Resetts lesertall utvikler seg. Nylig rapporterte vi om en økning på 20 % rett over nyttår, og det har nå også kommet frem på månedstallene.

For januar passerte vi 500.000 unike brukere innom Resett. En unik bruker er ikke nødvendigvis det samme som en unik leser, fordi personer som både leser Resett fra en mobil og en pc eller nettbrett regnes som to brukere. Men slik er registreringen for alle nettaviser. Antallet sidevisninger passerte for første gang mer enn 6 millioner på en måned.

Økningen er på om lag 100.000 fra høstmånedene i fjor. Dagtallene har også vist stigning. Vi har flere dager over 50.000 unike brukere og har også krøpet over 60.000 ved anledninger.

Men forskjellen på månedstall og dagstall viser at det er potensial for økning i dagstall hvis vi bare klarer å få de som er sporadisk innom til å bruke oss på mer fast basis. Men skal vi klare det, må vi selvfølgelig levere et produkt de liker. Ukestallene våre er ca. 180.000 lesere.

I tillegg har også Xstra sett en god økning med mer enn 200.000 unike brukere i januar.

Donasjoner

Våre lesere donerte ca. 370.000 kroner i januar måned. Det er litt ned fra julegavemåneden desember, hvor vi fikk inn 670.000 kroner. Men det er fortsatt et godt tall som vi takker dere ydmykt for.

Vi anmoder likevel om fortsatt støtte. Det koster med dagens bemanning om lag 600.000 kroner per måned å drive Resett og kunne levere et konkurransedyktig produkt. Og da jobber de som er involvert langt mer enn en 37,5 timers uke. Det tærer på, men spiriten er høy. Vi liker det vi gjør.

Vil du støtte oss over Vipps, kan det gjøres på 124526. Man kan også bruke kontonummer 1503.94.12826. Der kan man også sett opp faste trekk.

Vi har også en ny tjeneste via SMS hvor man kan støtte oss med et fast beløp på 59 kr per måned ved å sende «Resett fast» til 2474.

Andre måter å støtte oss på over Pay Pal eller med kredittkort finnes her.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 4.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]