annonse
annonse

En av mine daglige frokostaktiviteter er å klikke meg inn på storyboard.no. Der får du informasjon om hvilke nyhetssaker som er mest delt i sosiale medier. Men plutselig har det skjedd en subtil forandring på den norske varianten av Storyboard.

Før
Etter å ha klikket meg inn og lest de 20 mest delte sakene var bonusen å se topp 10 av hvilke medier som var mest delt det siste døgnet. Nesten alltid var Resett, Document og Rights der. Og det i kamp med giganter som NRK, TV2 og VG. Ikke som nummer 1,2,3, men heller ikke som nummer 8,9,10. Det er likevel utrolig at tre medier med få ansatte i redaksjonen, og som går mot strømmen, klarer å karre seg fast i det «relevante» mediebildet.


Der du før fikk se topp tjue; får du nå se topp femten. Der du før fikk se de ti mest delte mediene; får du nå ikke se noen. Men det blir først interessant når du sjekker hvordan siden fungerer i Sverige og Danmark. Der er det fremdeles topp tjue nyheter og topp ti medier. Det samme gjelder andre europeiske land jeg har tilgang til. Topp 20. Topp 10. Men i Norge: Topp 15 og det er det!

annonse

Hvorfor det? Ikke er det varslet. Ikke er det en del av en trend i andre land storyboard fungerer. Ikke gir det noen mening med mindre man tenker litt konspiratorisk. Jeg håper dette ikke er en trend. Men en glipp som «rettes» opp.

Hvis ikke er det Pravda på norsk.

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon