Sigrid Bonde Tusvik (t.v) og Lisa Tønne på TV2s høstlansering i Bergen i 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

I den seneste utgaven av podcasten Tusvik & Tønne sier komiker Sigrid Bonde Tusvik at Resetts skribenter «bor i sluket».

annonse

Komikerne Sigrid Bonde Tusvik og Lisa Tønne medvirker sammen i podcasten Tusvik og Tønne. I tirsdagens podcast snakker de to om Tusviks kontroversielle utspill, om manglende støtte fra den såkalte «kultureliten», og om Sylvi Listhaug og Resett. 

– Jeg skjønner godt at Sylvi Listhaug og Resett, altså slukets… eh… folket i sluket, de som bor i sluket i Norge, som sitter og skriver på Resett, jeg skjønner at det, altså et nettsted med folk med svekkede evner, skal få lov til å være til stede, utbasunerer Tusvik.

Les også: Hadde du vært ansvarlig, Sigrid Bonde Tusvik, om noen hadde drapstruet «djevelkvinnen» Listhaug?

«Kultureliten skal like meg»

Videre kritiserer hun også «kultureliten», og vedgår på spørsmål fra Tønne at hun er «såret» over manglende støtte til sine nylige utspill fra denne «eliten».

– Grunnen til at vi begynner med å snakke mye om det er at, jeg forventer ikke av Resett eller Sylvi at de skal digge oss, jeg skjønner at en som heter Brede og sier sin vrede er sinte på oss to og syns at vi er noe dritt. Jeg forventer at kultureliten skal like meg. Jeg er sjokkert.

Får ikke sove

Tusvik beklager seg over at hun ikke har fått ro den siste tiden, og at hun ikke har klart å slappe av på ferietur på Maldivene, som hun sier hun har betalt «hundretusenvis av kroner» for. 

– Først den humorprisen, så den der «Handmaids Tale», og så Sylvi Listhaug, så drapstrusler, så Erle Sørheim, da tenkte jeg; er det en som er lei, så er det jeg. Nå er jo folk så lei. Jeg må forsvinne. Så fikk jeg ikke ro, jeg får ikke ro, jeg får ikke sove om natten. Jeg trodde jeg skulle sove på ferie. Jeg får ikke sove.

Les også: Sigrid Bonde Tusvik bør bruke tiden sin på noe hun kan – og det er ikke humor

Kjønnslepper

I podcasten tuller de to komikerne også med at de vil bytte kjønnslepper. Tusvik sier hun vil ta silikon i kjønnsleppene, hvorpå Tønne forteller at hun alltid har hatt lyst på «bollemus». Så sier Tusvik at hun har fjernet sine kjønnslepper. Da kommer Tønne med et noe spesielt «forslag»:

– Hvis jeg kunne få dine avskårne indre, så kan jeg legge de inn i ytre, det hadde jeg satt pris på.

Hver av podkastene til Tusvik & Tønne har angivelig 180.000 lyttere.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.