Illustrasjonsbilde. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
annonse

Den nye regjeringen gjør det nå ulovlig med nydyrking av myr, og båndlegger dermed enorme private landområder, samtidig som de innførte sertifikatkrav for å legge ut rottegift på gårdsbruk før jul.

annonse

Med sertifikatkrav så kom det samtidig informasjon om at det selvsagt ville medføre uanmeldte kontroller av statlige kontrollører. Før jul kom det også beskjed om at vi måtte gjøre oss klar til å så gressfrø på dyrkamarka som ga mindre raping og fising fra kyrne.

annonse

I tillegg utredes det en ny såkalt gjødselforskrift, hvor staten tar prøve av all dyrket mark på gården, for så å beregne hvor mye gjødsel man kan spre på jorda. Det gjør bøndene selv i dag, men nå ønsker staten å ta over.

I tillegg båndlegger staten større private arealer ved rovdyrpolitikk, fredning av skog, fredning av dyrearter, plantearter, og en haug nye forskrifter og regler, i alt kan man si at oppfinnsomheten er enorm hos byråkratiet for å unngå å betale erstatning for i realiteten statlig overtakelse av private landområder.

Statlig galskap og fascistisk økonomi

annonse
annonse

Dette er bare eksempler på regjeringen sakte, men sikkert tar over den private eiendomsretten, og når man legger dette sammen med innvandring som sluker kommunalbudsjettene og ødelegger lokalsamfunn, energipolitikk som tas over av EU, markedsmekanismer settes ut av funksjon på grunn av klimasubsidier og statlige selskaper, et byråkrati uten begrensninger, media som skamløst pusher sosialisme, kapitalister som innser at sikreste veien til nirvana og monopol er en sterk stat, politikere uten lojalitet til velgerne, store multinasjonale selskap som søker billig arbeidskraft, oss nordmenn selv som sløves ned av utdanning i form av propaganda, og en avkristning av samfunnet hvor våre moralske bedervede politikere blir moralske forbilder.

Løgn er nå så gjennomsyret i samfunnsdebatten at å snakke sant fører til at man blir hetset og trakassert på det groveste. Vi er ikke lenger et liberalt demokrati med en såkalt blandingsøkonomi, men en fascistisk økonomi hvor privat eiendomsrett eksisterer på papiret, men hvor staten faktisk kontrollerer det meste gjennom, avgifter, regler, lover og forskrifter og andre pressmidler, og hvor individets rettigheter konstant blir undertrykt av statens behov for makt og penger.

Les også: Erklæring: Livssynsrealismen i Ytringsfrihetsforbundet (YFO)

annonse
Reklame

Er det ikke patetisk når Jonas Gahr Støre fra Ap nå kjemper for å gi folk mer valgfrihet? Løgn og fanteri det også selvsagt, men det er jo trist å tenke på at arbeider- og middelklassen ikke har noen politikere som kjemper deres sak lengre? Det sies at grunnmottoet for fascismen er: «Staten er alt, individet er intet!»

Vi har f.eks. hørt på radioen nå i flere uker at selv om høye strømpriser er ubehagelig, så tjener kommune og stat store penger på det! Fantastisk tankegang!

Hva er så problemet med statlig dominans? Det er så enkelt at det fungerer kun på papir, ikke i praksis, som i alle totalitære idelogier. Og som vi ser fra Øst-Europa, Kina og Russland så er det utrolig vanskelig å snu samfunnsutviklingen når det først er gjort skade på folks tillit til staten, privat eiendomsrett, privat initiativ osv.

Ronald Reagan sa at frihet er bare en generasjon unna utslettelse. Nå ser det dessverre ut til at Norge er på vei til å adoptere den kinesiske versjonen av frihet: frihet fra ansvar. Staten tar i stedet ansvaret for deg. Og kunnskap og erfaring har vist oss at staten ødelegger alt den tar over. Jeg mener at tiden er inne for å slutte å si at Norge har en blandingsøkonomi, men at vi har en fascistisk økonomi, hvor staten øker sin makt hver dag.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.