Del saken
 • 487
 •  
 •  
 •  
 •  

Det som blir skrevet og delt på sosiale medier av kjente politikere og journalister vil bli dokumentert og publisert. Ingen slipper unna.

Etter at Resett opplyste Norges befolkning om at Gudmund Hernes gjorde narr av huden til president Trump, har det kommet kritikk fra kjente mediafolk.

«Ytringsfrihetsadvokaten» Anine Kierulf mener Resett gjør skam på begrepet journalist, i det hun linker til Hernes-saken og skriver «journalistikk» i hermetegn.

Også Fredrik Græsvik, som er besatt av å rakke ned på den amerikanske presidenten, er enig og synes det er latterlig at Hernes blir omtalt.

– Latterlig. Lars Akerhaug og Helge Lurås leker journalister, tvitrer han.

 

Søppelmenneske?

Gudmund Hernes skulle jobbe for det norske folk. Han var en elendig politiker og gjorde permanent skade på det norske samfunnet. Hele hans politiske karriere hadde ikke fortjent mer enn terningkast 1.

Men 77-åringen er dessverre fremdeles aktiv. Nå driver han en svertekampanje mot Donald Trump på twitter. En svertekampanje mange av hans venner i media går god for.

I en ny melding på den sosiale plattformen har han delt et innlegg fra en person som skriver at Trump er et søppelmenneske.

Reform94-kongen, som ødela livet til mange skolebarn i sine glansdager, har rett til å mene at Trump er et «søppelmenneske». Vi har ytringsfrihet og det er viktig at alle får sin stemme hørt.

Men ingen slipper unna. Er du en offentlig person med innflytelse betyr tweets og facebook-oppdateringer mye. Spesielt i et godtroende og naivt Norge.

Twitter-meldinger fra offentlige personer der målet er utdriting er spesielt viktig å dokumentere for historiebøkene.

Ekstreme meninger og propaganda loggføres. Dette vil bli søkbart om 20 år, og det er det som er poenget med denne «journalistikken».

Kierulf kan gråte så mye hun vil. Kanskje NRK kan tilby henne en stol på neste Dagsnytt 18 sending der hun kan felle en tåre eller ti, og fortelle hvor slemme de er på Resett for å ha ødelagt yrket til Marie Simonsen og Fredrik Græsvik. NRK sier ikke nei til det.

Det hjelper uansett ikke. Det norske folk skal opplyses. Dokumentasjonen fortsetter.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 487
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]