Sigrid Bonde Tusvik (t.v) og Lisa Tønne får kritikk fra kollega. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
annonse
annonse

I en podcast 5. februar tar dere et lunt og lattervekkende oppgjør med skribentene i Resett, de som sitter i sluket med sine svekkede sjelsevner.

Jeg er blant dem, så selv om jeg ikke kan smykke meg med fru Tusvik og fru Tønnes skarpskodde vidd og lynende intelligens, håper jeg likevel at det er rom for lille meg.

Dere snakker jo så varmt om romslighet at jeg tror nok dere vil låne meg et sekund av deres dyrebare tid.

annonse

Jeg vet at mitt ringe intellekt som Resett-skribent ikke når dere til ankelen engang, men jeg forsøker ufortrødent. Jeg regner med at dere må ha doktorgrader og være Mensa-medlemmer, for det må dere være for å overgå mennesker som meg, en skarve mastergradstudent (ved siden av jobben).

Øystein Steiro, med sin usle mastergrad og diverse topplederjobber, er også et eksempel på de mange taperne som skriver for Resett. Hva vet vel han?

Min mann, som riktignok ikke skriver for Resett, er tidvis enig med meg i mine petiter. Jeg vet ikke om det er noe å skryte av, for også han har mastergrad, og i likhet med Steiro er han en hvit mann som har passert 50.

Han er riktignok ikke spesielt sint. Han blir ikke sur selv om han brekker armen, engang. Faktisk har han brukket så mange bein i kroppen at jeg mistenker for ham å være lettere tilbakestående. Nå mistet jeg tråden her. Men det er jo så lett for oss vimsete, tanketomme Resett-skribenter. Åja, det var sant.

annonse

Jeg er også innvandrer, kvinne og sort. Derfor er jeg forundret over at Tusvik og Tønne med sin avsindig høye intelligens og moral kan se på meg som en med svekkede sjelsevner (jeg antar det var det dere mente).

Så da er det synd at deres vurdering av meg som menneske kan gjøre at jeg vil prøve å elevere meg til deres nivå ved å tilby dere en velfortjent beskrivelse: Rasister!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon