Judith Horntvedt
Sigrid Bonde Tusvik (t.v) og Lisa Tønne på TV2s høstlansering i Bergen i 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Del saken
 • 1.3K
 •  
 •  
 •  
 •  

I en podcast 5. februar tar dere et lunt og lattervekkende oppgjør med skribentene i Resett, de som sitter i sluket med sine svekkede sjelsevner.

Jeg er blant dem, så selv om jeg ikke kan smykke meg med fru Tusvik og fru Tønnes skarpskodde vidd og lynende intelligens, håper jeg likevel at det er rom for lille meg.

Dere snakker jo så varmt om romslighet at jeg tror nok dere vil låne meg et sekund av deres dyrebare tid.

Jeg vet at mitt ringe intellekt som Resett-skribent ikke når dere til ankelen engang, men jeg forsøker ufortrødent. Jeg regner med at dere må ha doktorgrader og være Mensa-medlemmer, for det må dere være for å overgå mennesker som meg, en skarve mastergradstudent (ved siden av jobben).

Øystein Steiro, med sin usle mastergrad og diverse topplederjobber, er også et eksempel på de mange taperne som skriver for Resett. Hva vet vel han?

Min mann, som riktignok ikke skriver for Resett, er tidvis enig med meg i mine petiter. Jeg vet ikke om det er noe å skryte av, for også han har mastergrad, og i likhet med Steiro er han en hvit mann som har passert 50.

Han er riktignok ikke spesielt sint. Han blir ikke sur selv om han brekker armen, engang. Faktisk har han brukket så mange bein i kroppen at jeg mistenker for ham å være lettere tilbakestående. Nå mistet jeg tråden her. Men det er jo så lett for oss vimsete, tanketomme Resett-skribenter. Åja, det var sant.

Jeg er også innvandrer, kvinne og sort. Derfor er jeg forundret over at Tusvik og Tønne med sin avsindig høye intelligens og moral kan se på meg som en med svekkede sjelsevner (jeg antar det var det dere mente).

Så da er det synd at deres vurdering av meg som menneske kan gjøre at jeg vil prøve å elevere meg til deres nivå ved å tilby dere en velfortjent beskrivelse: Rasister!

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.3K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]