Ungarns statsminister Viktor Orban. Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP
Del saken
 • 1.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Den ungarske statsministeren Viktor Orban har holdt sin årlige tale om nasjonens tilstand.

Den brukte han til å komme med en bannbulle mot Brussel og internasjonalisme. I 45 minutter hamret han blant annet løs mot EUs politikk.

Orbán adresserte valget til Europaparlamentet i mai, skriver den tyske avisen Bild. «Vi stopper det innvandringsfremmende flertallet», forklarte han. «Brussel er en fuge av ny internasjonalisme, verktøyet er innvandring.»

Les også: Orban og Salvini vil vinne EU-valget, Macron er hovedfienden

Orban ser på EU-hovedkvarteret i Brussel som et sted som styres av den liberale, ungarsk-fødte amerikanske milliardæren George Soros, som han mener har planer om å «ødelegge identiteten til folkene i Europa med muslimsk masseinnvandring».

De landene som støtter innvandring skaper faktisk en blandet befolkning, hevdet han.

Resett er en dugnad og trenger lesernes hjelp. Donasjoner fra dere holder hjulene i gang. Tusen takk!

 • kr
Eller betal til kontonummer 1503.94.12826
Vårt vipps-nummer er 124526
SMS: Støtt oss med et fast beløp på 59 kr pr måned ved å sende “Resett fast” til 2474
SMS: Støtt oss med et enkeltbeløp på 200 kr ved å sende “Resett” til 2474
Andre måter å donere på finner du på Støtt oss siden.
 • 1.1K
 •  
 •  
 •  
 •  

Velkommen til Resetts kommentarfelt

Kommentarer forhåndsmodereres, det kan derfor ta noe tid før de dukker opp i kommentarfeltet. Skriv gjerne kort. Resett tar ikke ansvar for lenker til andre sider og for filmlenker. Resett står ikke inne for meningene som uttrykkes av den enkelte kommentator. Alvorlige personangrep, hets, trusler og oppfordring til vold, spamming, trolling og avsporing av debatten er ikke tillatt. Det oppfordres til normal høflighet. Resett forbeholder seg retten til å fjerne enhver kommentar uten begrunnelse. Ved å kommentere her godtar du disse betingelsene. Gjentatte brudd på betingelsene kan føre til utestengelse.
Har du spørsmål knyttet til kommentarfeltet kan du sende det til [email protected]