Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Sveriges statsminister frykter for demokratiet og freden i Europa. Som alltid skylder han på de han kaller høyreekstreme og innvandringskritikere. Vel, slik går det altså an å bite seg selv i halen.

Det han kaller høyreekstremisme og innvandringskritikk er nettopp sunne reaksjoner fra alle som ser hvilken vanvittig vei nettopp Løfvens egen hodeløse politikk bærer.

I motsetning til deg og Sverige, må man våge å se virkeligheten. Denne innebærer at Europa ødelegges av ekstrem demografisk omvelting grunnet like ekstrem og hodeløs innvandring. I spissen for dette står både du selv og Angela Merkel med flere.

annonse

Det er ganske utrolig at dere ikke ser rekkefølgen i dette, eller i redsel og apati ikke har mot til å se virkeligheten i øynene. Det er et enormt ansvar dere bevisstløst påtar dere, ganske enkelt ødeleggelse av land og verdensdel. Hvordan tror du dette vil fremstå i historiens dom?

Som følge av den tanke- og perspektivløse politikken du og dine likesinnede fører har vi kun sett begynnelsen på resultatet av din feige og tankeløse politikk uten langtidsperspektiv.

Vi kan her virkelig tale om å stikke hodet i sanden. Eksempelvis Sverige må i denne sammenheng virkelig være fylt av sand til langt over de svenske politiske hoder.

annonse

Löfven, forsøk å innse rekkefølgen i årsak og virkning. Fortsetter du å sette disse på hodet, er både Sverige og Europa dømt til å havarere.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon