Illustrasjonsbilde. Foto: CLAUS FISKER/SCANPIX DANMARK

Mjølnerparken er et større boligkompleks som ligger på det ytre Nørrebro i København, mellom Nørrebrogade og Tagensvej. Her holder blant annet den kriminelle gjengen Brothas til. Nå er 16 menn fengslet etter et overfall i en frisørsalong 16.september i fjor. Politiet mener angrepet var et resultat av en gjengkrig mellom Brothas og en annen gjeng.

annonse

Under angrepet ble offeret stukket flere ganger i hodet og på kroppen. To menn ble holdt tilbake av gjengmedlemmer mens de ble sparket og slått blant annet med knyttneve. Denne uken ble mistenkte nummer 16 arrestert og fengslet i straffesaken. 19 er anklaget i saken.

Les også: Svensk skole i fritt fall

Den sist arresterte, en 29 år gammel mann, ble arrestert av britisk politi og overlevert til Danmark, der han ble arrestert og fengslet. Siden han er anklaget for å ha begått forbrytelsen som medlem av en organisert kriminell gruppe kan han risikere en straff som er dobbelt så streng som ellers når saken kommer til retten.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.