Illustrasjonsbilde. Foto: CLAUS FISKER/SCANPIX DANMARK
annonse
annonse

Mjølnerparken er et større boligkompleks som ligger på det ytre Nørrebro i København, mellom Nørrebrogade og Tagensvej. Her holder blant annet den kriminelle gjengen Brothas til. Nå er 16 menn fengslet etter et overfall i en frisørsalong 16.september i fjor. Politiet mener angrepet var et resultat av en gjengkrig mellom Brothas og en annen gjeng.

Under angrepet ble offeret stukket flere ganger i hodet og på kroppen. To menn ble holdt tilbake av gjengmedlemmer mens de ble sparket og slått blant annet med knyttneve. Denne uken ble mistenkte nummer 16 arrestert og fengslet i straffesaken. 19 er anklaget i saken.

Les også: Svensk skole i fritt fall

annonse

Den sist arresterte, en 29 år gammel mann, ble arrestert av britisk politi og overlevert til Danmark, der han ble arrestert og fengslet. Siden han er anklaget for å ha begått forbrytelsen som medlem av en organisert kriminell gruppe kan han risikere en straff som er dobbelt så streng som ellers når saken kommer til retten.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon