Illustrasjonsbilde. Foto: CLAUS FISKER/SCANPIX DANMARK
Del

Mjølnerparken er et større boligkompleks som ligger på det ytre Nørrebro i København, mellom Nørrebrogade og Tagensvej. Her holder blant annet den kriminelle gjengen Brothas til. Nå er 16 menn fengslet etter et overfall i en frisørsalong 16.september i fjor. Politiet mener angrepet var et resultat av en gjengkrig mellom Brothas og en annen gjeng.

Under angrepet ble offeret stukket flere ganger i hodet og på kroppen. To menn ble holdt tilbake av gjengmedlemmer mens de ble sparket og slått blant annet med knyttneve. Denne uken ble mistenkte nummer 16 arrestert og fengslet i straffesaken. 19 er anklaget i saken.

Les også: Svensk skole i fritt fall

Den sist arresterte, en 29 år gammel mann, ble arrestert av britisk politi og overlevert til Danmark, der han ble arrestert og fengslet. Siden han er anklaget for å ha begått forbrytelsen som medlem av en organisert kriminell gruppe kan han risikere en straff som er dobbelt så streng som ellers når saken kommer til retten.

annonse

Ønsker du å bidra til å holde Resett gående?

Tegn medlemskap eller Støtt oss med et enkeltbeløp

Husk at du også hjelper Resett når du kjøper fra våre annonsører

Del