Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
annonse

Hørt det før? Politiet i Oslo «pågrep i natt to menn som skal ha truet en annen med kniv». Dette får ikke mye oppmerksomhet i MSM, da slike hendelser har blitt dagligdagse. Så lenge det ikke innebærer knivstikkinger hvor det blir forvoldt skade og i noen tilfeller, død, så er ikke dette lenger en nyhet.

Gjerningsmennene? Ifølge beskrivelsen politiet selv kom med på Twitter, så var de «mørke» i huden.

Skjermdump fra Twitter.

Man skal være ganske rar hvis man ikke ser sammenhengen mellom det som åpenbart er en voldsom økning av trusler og vold hvor kniver er innvolvert og at gjerningsmennene er «mørke» i huden.

annonse

Det er bare å innse fakta: Oslo er ikke lenger en trygg by.

Hovedstaden har et byråd som ikke ønsker eller vil se problemene med mange av de som er «mørke» i huden. Oslo har også et politi som nok gjør så godt de kan, men som er svinebundet av den nye politisk korrekte måten å tenke på samt et justisdepartement som er tilnærmet handlingslammet.

Oslos innbyggere bør tenke nøye igjennom hva de stemmer på ved lokalvalget hvis de ønsker å unngå at ting kommer helt ut av kontroll og at man får svenske tilstander der. Byer som Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim og Tromsø er også utsatte steder hvor det man stemmer under valget kan bli avgjørende for hvilken by man får å leve i.

Les også: Video viser slagsmålet og drapet i Bergen, de involverte er av utenlandsk opphav.

Flyktninger og asylsøkere som har fått komme til Norge skal være takknemlige for dette, «mørke» i huden eller ikke, og skal vise sin takknemlighet på en annen måte enn å true folk med kniv. Det er på tide å stille noen krav til hva som er ønskelig eller ikke og heller la det naive politisk korrekte våset ligge på hyllen inntil man har sørget for at sikkerheten til norske borgere både privat og offentlig er ivaretatt.

Les også: Tor Mikkel Wara må ansvarliggjøre innvandrerforeldre.

annonse

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.