Thomas Selzer (til høyre). Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
annonse

Programleder for NRK-programmet «Trygdekontoret», Thomas Seltzer, viser sin forakt mot den amerikanske presidenten Donald Trump.

annonse

I en ny melding på twitter har Seltzer lagt ut et illustrasjonsbilde som viser Adolf Hitler, Josef Stalin, Mao og Donald Trump med påskriften «Mine motstandere er fiender av folket».

annonse

Den amerikanske presidenten har aldri uttalt at hans motstandere er fiender av folket, men han skrev nylig på twitter at det korrupte media er fiender av folket.

Her er Trumps twitter-melding om det korrupte media:

annonse
annonse

 

NRK: Trump er psykopat

Både den etablerte pressen i utlandet og i Norge har vært aktive mostandere av Donald Trump helt siden har valgte å stille som presidentkandidat.

I flere studier har det fremkommet at over 90 prosent av mediedekningen mot Trump har vært negativ.

Seltzers arbeidsgiver, NRK, har selv uttalt at de ikke ønsker å være nøytral i sin dekning av Donald Trump. Statskanalen har blant annet uttalt at Trump er en psykopat.

– Det ville være underlig om NRK hadde spilt en helt nøytral rolle i denne presidentvalgkampen. Trump er en person jeg ikke bare vil kalle vulgærianer, men også det faglige ville kalt psykopat, sa daværende sjef for kringkastingsrådet Per Edgar Kokkvold etter valget i 2016.

Tilhenger av Obama

Også Arbeiderpartiets Per Anders Langerød synes illustrasjonsbildet var en viktig opplysning.

I kommentarfeltet til Langerød er NRK-programleder Seltzer aktiv i en debatt om Barack H. Obama som han har hyllet ved flere anledninger.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett medlemskap og gir ikke tilgang til medlemsinnhold. Resett medlemskap finner du ved å trykke her.


Ved å bruke kommentarfeltet erkjenner du at du har lest og forstått våre regler for kommentarfeltet. Disse finner du her.